AccesoriiSmartphonesStiri

E-Boda a lansat in premiera AVATAR, ochelari Virtual Reality

AVATAR

Astazi, in capitala, producatorul E-Boda a lansat ochelarii Virtual Reality – AVATAR, ce permit utilizatorilor de smartphone imersiunea intr-o realitate virtuala.Dispozitivul functioneaza numai cu un smartphone de generatie noua echipat cu giroscop accelerometru, ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS.

”Principiul de tehnologic ce stă la baza ochelarilor AVATAR și experiențele de divertisment oferite erau posibil doar în filmele SF în urmă cu câțiva ani. Însă tehnologia a avansat într-un ritm atât de rapid, încât am reușit să simplificăm procesul de funcționare și folosim un accesoriu care se regăsește în buzunarele tuturor – smartphone-ul; astfel a luat naștere un dispozitiv intuitiv, compact și accesibil tuturor categoriilor de utilizatori,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

”Ochelarii AVATAR au aplicabilitate în numeroase domenii, de la divertisment, până la educație, știință, cultură sau călătorii, oferind ceea ce își doresc toți utilizatorii – experiențe cât mai variate. Iar acesta este doar începutul. Ne așteptăm ca dezvoltatorii să vină cu aplicații din ce în ce mai complexe, care să ne dezvăluie noi orizonturi,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Ochelarii AVATAR au un design modern, ușor de fixat și sunt realizați dintr-un plastic rezistent, neted, cu o greutate redusă pentru mai mult confort. Ușor de utilizat, ochelarii pot fi setați în doar trei pași: utilizatorii pornesc aplicația de realitate virtuală 3D pe smartphone, inserează smartphone-ul în compartimentul dedicat și ajustează cureaua pentru a fixa ochelarii. Astfel, lentilele se vor ajusta automat, iar utilizatorii se pot bucura de nemărginita lume a realității virtuale. Ochelarii AVATAR pot fi utilizați pentru jocuri și aplicații 3D, filme și imagini interactive și amplifică experința de divertisment, oferind o doză de adrenalină.

AVATAR este un dispozitiv adresat tuturor tipurilor de consumatori și deschide poarta către noi experiențe de divertisment. Prin intermediul aplicațiilor de tip VR, aceștia vor descoperi lumi care până în acest moment au fost inaccesibile. De la explorarea spațiului, până la scufundări și explorarea lumii subacvatice, a junglelor amazoniene sau a dealurilor din Toscana, utilizatorii vor ieși din realitatea palpabilă și vor intra într-o lume cu nenumărate posibilități, în care trăiesc o nouă aventură în fiecare zi.

Prin intermediul jocurilor 3D, utilizatorii se tranformă din simpli spectatori, în jucători ce iau parte la acțiune. Cei mici vor simți adrenalina curselor de F1, vor experimenta un zbor la mare altitudine, vor coborî din vârful muntelui cu mountagne-rousse-ul, fără a părăsi încăperea. Mai mult, experiența cinematografică se schimbă complet cu AVATAR. Utilizatorii vor trăi intensitatea fiecărei clipe cu fiecare poveste în care se vor simți implicați în mod direct. Mai mult, prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii AVATAR se transformă într-o consolă de jocuri portabilă. 

Utilizați în mediul educațional, ochelarii AVATAR transformă procesul de învățare într-o experiență interactivă. Elevii vor putea vizita marile muzee ale lumi, vor descoperi obiectivele turistice din cele mai îndepărtate puncte de pe glob, vor experimenta fenomene extreme ale naturii, vor explora fauna și flora sau vor pătrunde în misterele universului. Astfel, alternat cu metodele clasice, procesul de învățare va fi mai distractiv și mai plăcut.

Indiferent că aleg să intre în poveștile personajelor preferate din filme, să exploreze noi universuri sau să viziteze orașele preferate, ochelarii AVATAR sunt dispozitivul ce aduce utilizatorilor noi experiențe imersive.

Ochelarii AVATAR vor fi disponibili în magazinele Orange din tara, in reteaua Carrefour si pe site-ul producatorului la prețul recomandat de 299 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!