StiriTablete

E-Boda lanseaza Taxi Discount, un program dedicat taximetristilor hi-tech

Taxi Discount

E-Boda lanseaza de saptamana  aceasta programul Taxi Discount, dediat companiilor de taximetrie si soferilor de taxi in general.

Taximetristii care vor sa isi doteze taxiul cu o tableta ce include conectivitate la internet 3G si WiFi, GPS (navigatie) si poate fi utilizata si ca un telefon mobil, deoarece tableta Izzycomm Z70 oferita de producatorul E-Boda prin programul Taxi Discount, este echipata cu slot pentru SIM (cartela).

„Dorim sa sustinem companiile de taximetrie si soferii de taxi prin solutii tehnologice care sa-i ajute sa-si desfasoare munca mai usor, oferind in acelasi timp mai multa comoditate si clientilor care apeleaza la serviciile lor,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Sunt peste 27.000 de taximetristi in Bucuresti, iar tableta a devenit un accesoriu indispensabil pentru ei. Noi le oferim un model potrivit nevoilor lor de comunicare, impreuna cu o serie de accesorii auto, la un pret special,” adauga Alexandru Dragoiu.

Programul Taxi Discount include pachete speciale compuse din tableta Izzycomm Z70,un suport si un incarcator auto; acesta poate fi comandat de catre orice taximetrist, indiferent de firma la care acesta lucreaza.

Modelul Izzycomm Z70 ofera functii care raspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, asigurand o experienta de utilizare intuitiva. Tableta integreaza un procesor Dual Core de 1.2 GHz ce ruleaza sistemul de operare Android 4.1 si ecran de 7” cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, sensibil la atingere in 5 puncte. Astfel, soferii vor putea accesa aplicatiile pentru preluarea comenzilor, naviga prin meniul tabletei sau pe paginile web cu usurinta, fara a fi deranjati de efectul de lag. Cu ajutorul sistemului GPS si a aplicatiei Google Maps preinstalate, taximetristii vor putea gasi mai usor adresele necunoscute, avand certitudinea ca vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinatie. Mai mult, in pauze, acestia se pot relaxa urmarind filmele si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiei Seenow preinstalate, beneficiind de acces gratuit in prima luna la sectiunile pe baza de abonament. Pentru a asigura manevrabilitatea tabletei, pachetul TAXI Discount contine si un suport pentru fixarea acesteia in parbriz.

Pachetul cu tableta Izzycomm Z70, suport si incarcator auto dedicat taximetristilor poate fi comandat pe site-ul producatorului la pretul de 549 lei, avand un discount de 110 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!