ANDROIDAndroidAPLICATIIGamingStiri

E oficial!! Amazon Appstore si-a deschis portile pentru developerii din Europa.

Amazon Inc a lansat in urma cu un an de zile in Statele Unite propriul Appstore pentru aplicatii Android. De atunci si pana astazi Amazon Appstore a inregistrat o crestere enorma si astfel compania sa gandit ca ar fi timpul pentru o extindere catre Europa.

Inca de saptamana trecuta sau auzit zvonuri cum ca Amazon se gandeste serios sa isi extinda suportul pentru inscrierea de aplicatii Android pe Appstore si in Europa.

Gigantul online retailer a anuntat astazi ca, si-a deschis portile pentru developerii din Europa. Incepand din acest moment developeri din tari precum Anglia, Germania, Franta, Italia si Spani pot sa aplice pentru vanzarea de aplicatii pe Amazon Appstore. Urmand ca in viitorul apropiat si alte tari din Europa sa fie adaugate pe aceasta lista.

Odata cu acest anunt Amazon aduce si cateva modificari in la termenii si conditiile de distribuire a aplicatilor pentru mobile. Datorita successului mare de care se bucura optiunea In-App Purcahse, ce a fost lansata in luna Aprilie, Amazon a decis sa simplifice metoda de prin care developerii isi primesc incasarile din aplicatii. Atat veniturile din aplicatiile platite cat si venitul din In-App Purchase vor fi cumulate impreuna si nu separat.

Incepand cu data de 1 iulie developerii for castiga 70% din pretul listat pentru fiecare aplicatie platita in parte. Desi acest serviciu nu este deocamdata disponibil in Romania este posibil ca in in viitorul apropait Romania sa fie adaugata pe aceasta lista.

via PocketDroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!