APLICATIISOFTWAREStiri

EaseUS Data Recovery Wizard – Cum sa recuperezi fisierele sterse din Recycle Bin (P)

Nu e ceva anormal sa stergi din greseala anumite fisiere pe care apoi iti doresti sa le recuperezi. Daca te afli in aceasta situatie, nu dispera1 EaseUS Data Recovery Wizard poate recupera pana si fisiere care au fost golite din Recycle Bin, fisiere pierdute la o formatare a drive-ului, sterse de un virus sau care au disparut pur si simplu de pe HDD din motive nedeterminate. Cu acest software avem posibilitatea de a recupera fisierele sterse, chiar si pe cele care au golite din Recycle Bin! Da, este posibila recuperarea fisierelor chiar si dupa golirea cosului!

Prin intermediul acestui software misto si gratuit, ai posibilitatea de a recupera datele pierdute de pe un PC Desktop, laptop, alte dispozitive digitale, hard drive (HDD, SSD, USB, etc), dispozitive de stocare media, servere, RAID, Recycle Bin etc.

Spre exemplu, pentru utilizatorul incepator, lipsit de experienta, golirea fisierelor din Recycle Bin reprezinta o problema iremediabila. Dar nu va faceti griji! EaseUS Data Recovery Wizard va va ajuta in cazul in care va doriti sa recuperati fisierele sterse din Recycle Bin, chiar daca cosul e gol.

De aceea putem spune ca, softwareul de recuperare a datelor, este excelent pentru utilizatorul de  Windows care doreste recuperarea fisierelor sterse din Recycle bin!

Cu toata evolutia tehnologie actuale, accidente de genul stergerii unor fisiere importante de pe un calculator utilizat de doi sau mai multi colegi (un computer ce nu dispune de un backup al documentelor stocate), se pot intampla si astfel documente importante se pot pierde creand mari batai de cap la locul de munca.

EaseUS Data Recovery Wizard este un software dedicat asistarii utilizatorului in cazurile in care au aparut stergeri accidentale ale fisierelor, iar preventia stergeri lor a esuat. Acest software recupereaza fisiere din Recycle Bin (chiar si dupa ce acest cos a fost golit), sau chiar si in cazuri extreme de formatare a HDD la repartitionare sau in cazul erorilor de tip file system corruption.

De asemenea, procesul de instalare a acestui software este simplu si rapid. Dupa ce ati descarcat versiunea noua a aplicatiei, puteti trece la executarea instalarii lui.

Mai jos gasiti capturi de ecran cu modul (pasii) de instalare a EaseUS:

screen1

Progresul instalarii:

screen

Atunci cand porniti aplicatia (o aplicatie care nu ocupa mult spatiu), pe interfata ei apar partitiile hdd-ului pe care se aplica solutia de recuperare a datelor/fisierelor sterse. Pentru a-ti recupera fisierele, e necesar sa alegi locatia unde fisierele vor fi salvate dupa recuperare.

Mai jos puteti vedea ecranul initial al procesului de recuperare:

screen4

screen5

Odata ce acest proces s-a finalizat, scanarea discurilor porneste automa, iar la final toate fisierele gasite vor fi afisate in fereastra programului. Pentru a initia procedura de recuperare, trebuie doar sa selectati fisiere dorite si sa apasati butonul „Recover”. Programul va va notifica despre dimensiunea si cantitatea fisierelor selectate pentru procedura de recuperare.

Mai jos puteti vedea progresul procesului de scanare:

screen6

Marele avantaj al acestei aplicatii este usurinta cu care ea e utilizata, deoarece este foarte intuitiva, pe langa faptul ca e practica in recuperarea fisierelor sterse accidental sau nu. Aplicatia poate fi utila in mai multe scenarii.

Informatiile disponibile se refera la versiunile aplicatiei: versiunea gratuita si versiunile EaseUS Wizard Pro si EaseUS Wizard Technician, precum si la tabelul comparativ dintre cele doua versiuni, inclusiv la functii si preturi.

10 Comments

  1. Stiu programul,este foarte bun….din pacate am avut probleme cu stergerea unor date si mi le-am recuperat

  2. Tare bine de stiut.Nu putine au fost cazurile cand am avut nevoie sa recuperez date sterse.

  3. Foarte misto.nu cred ca e cineva care sa nu fi facut vreo gafa si sa stearga documente importante pe care apoi nu stie cum sa le mai recupereze.Articolul acesta chiar il salvez, sigur o sa am nevoie de el. 😅

  4. Woow super o informatie foarte buna si foarte utila multumesc

  5. O aplicatie utila, care ne scampa de unele belele cand stergem ceva din greseala.

  6. Super tare! Nu știam ca se poate face asta! E de mare ajutor atunci când ștergi din greșeală! Este un truc foarte util, mulțumim! 👍✅

  7. Multumesc mult! Nu stiam despre acest truc salvator uneori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!