StiriTech

Electrolux adera la Alianta AllSeen pentru a produce electrocasnice interconectate

alianta allseen

Electrolux adera la Alianta AllSeen

Producatorul suedez Electrolux, lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesional, a aderat in calitate de Partener Principal la Alianta Allseen, cel mai amplu proiect al „Internet of Everything”. Acest parteneriat este un pas esential pentru Electronix in vederea indeplinirii promisiunii de a folosi tehnologia si conectivitatea pentru a oferi cele mai bune rezultate in activiatile de zi cu zi ale consumatorilor sai.

„Electrolux crede cu tarie ca aceasta tehnologie, care face posibila conectarea intre consumatori, electrocasnice si dispozitive, ofera un mare potential de a dezvolta servicii si produse care sa imbunatateasca procesele de gatire si de curatare in viata de zi cu zi. De exemplu, lucram la solutii inteligente pentru gatit, bazate pe caracteristici profesionale, care sa ajute oamenii sa obtina cea mai gustoasa mancare, cu un efort minim”, a declarat Jan Brockmann, Chief Technology Officer, Electrolux. „De asemenea, suntem constienti ca pentru a transforma acest ideal in realitate este nevoie ca cei mai importanti jucatori din mai multe industrii sa lucreze impreuna, pentru a se asigura ca toate dispozitivele si sistemele se pot conecta, indiferent de brandul acestora. Alianta AllSeen a acceptat aceasta provocare si suntem mandri sa fim, in calitate de Parteneri Principali, prima companie de electrocasnice care a ales sa i se alature.”

Alianta AllSeen a fost fondata in Decembrie 2013, iar acum cu aderarea Electrolux, aceasta a ajuns la 63 de membri. Alianta reprezinta efortul de a promova „Internet of Everything” in randul celor mai importanti producatori de electronice de larg consum, producatorilor de electrocasnice, furnizorilor de servicii, retailerilor, companiilor de automobile si intreprinderilor tehnologice, start-up-urilor inovatoare etc. Tot in calitate de Parteneri principali fac parte si Haier, LG, Microsoft, Panasonic, Qualcomm Connected Experiences, Sharp, Silicon Image, Technicolor si TP-Link.

„Partenerierea la nivelul intregii industrii prin utilizarea softurilor open source este solutia pentru a construi o lume cu adevarat conectata”, declara Liat Ben-Zur, Presedintele Aliantei AllSeen. „Decizia Electrolux de a ni se alatura, impreuna cu alte companii de renume, este un pas important pentru Alianta AllSeen si asteptam cu nerabdare ca produsele Electrolux care folosesc AllJoyn sa fie disponibile pentru comercializare.”

Toti membri Aliantei lucreaza pentru a transforma in realitate promsiunea „Internet of Everything” de a conecta perfect dispozitivele in camine si intreprinderi. Astfel, acestia colaboreaza pentru a actualiza constant softul cadru AllJoyn, disponibil atat companiilor membre ale Aliantei, cat si celorlalte companii care doresc sa faca parte „Internet of Everything”. AllJoyn functioneaza ca un conector univeral pentru obiecte, electrocasnice si dispozitive astfel incat sa interactioneze indiferent de brandul de care apartin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!