EvenimenteGamingStiriWINDOWS

eMag lanseaza World of Warcraft Mists of Pandaria astazi 24 septembrie ora 23:30 in showroom-ul din Crangasi

World of Warcraft Mists of Pandaria

Fanii World of Warcraft, in special cei ce vor sa achizitioneze noul expansion pack Mists of Pandaria, o vor putea face in cursul zilei de astazi direct in showroom-ul eMag cu sediul in Crangasi, Bucuresti, incepand cu orele 23:30.

„Va invitam in showroom-ul eMAG Crangasi, incepand cu ora 23.30, sa intrati in continentul pierdut al Pandariei. Cel de-al 4-lea expansion pack va introduce o noua rasa jucabila, Panderen, si o noua clasa, Monk. De asemenea, Mists of Pandaria va include noi zone, precum Jade Forest si Wandering Isle.”

Cei care inregistreaza precomanda pentru oricare dintre pachetele WoW Pandaria (PC sau Collector’s Edition) vor avea ocazia sa isi ridice jocul imediat dupa miezul noptii, pentru ca mai apoi sa se poata bucura de experienta Pandaria alaturi de ceilalti jucatori de peste hotare.

In aceasta noapte puteti vedea capturi exclusive din expansion pe ecrane uriase. Au pregatit si un stand cu toate accesoriile de gaming, cu tot ce aveti nevoie pentru leveling: cele mai cool mouse-uri, tastaturi de gaming cu shortcuts, casti si pad-uri. In plus eMAG pune la bataie 5 Collector’s Edition si alte premii si surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!