StiriTelecom

Energia verde, una dintre alternativele Vodafone la energia clasica

energie verde

Energia verde este unul din urmatoarele planuri ale gigantilor tehnologici, Vodafone fiind unul dintre ei.

Cei de la Vodafone au declarat ca planuiesc sa renunte la generatoarele diesel de electricitate, din motiv ca acestea sunt foarte zgomotoase, poluante, necesita multa munca de intretinere si sunt una dintre tintele preferate ale hotilor. Energia verde este alternativa operatorului de telefonie mobila, insa panourile solare nu fac parte din acest plan deoarece nu sunt eficiente in zonele cu multe cladiri.

Asa ca s-au gandit sa apeleze la acele pile de combustie care transforma energia chimica dintr-un combustibil, precum hidrogenul sau apa, in energie electrica. Se pare ca hidrogenul este preferatul celor de la Vodafone din moment ce folosesc aceasta tehnologie in Africa de Sud de aproape 8 ani. Acum, au inceput sa testeze aceste pile de combustie si in Europa (Olanda).

Prin aceasta miscare, Vodafone vrea sa contribuie la reducerea emisiilor de carbon in atmosfera si a consumului de energie in timp ce ofera date mobile unui numar crescand de oameni.

RCS & RDS este un alt opertator care vrea sa participe la reducerea emisiilor de carbon si a consumului de resurse neregenerabile prin adoptarea propriilor planuri care privesc energia verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!