SmartphonesStiri

Evenimentul Motorola de pe 4 septembrie va dezvalui noile gadgeturi ale companiei

Evenimentul Motorola

Evenimentul Motorola din aceasta toamna are loc pe data de 4 septembrie la Chicago.

Auzisem din zvonuri cum ca Motorola va lansa in aceasta toamna, nu doar smartphone-ul flagship care sa continue linia Moto X, dar si a doua generatie de Moto G, precum si smartwatch-ul mult-asteptat Moto 360. In plus, din invitatia trimisa presei de peste ocean, se pare, ca Motorola va mai lansa inca un produs, este vorba de o casca Bluetooth, cel mai probabil, conform imaginii de mai sus.

Noile modele din seria Moto vor primi actualizari atat din punct de vedere hardware, cat si din punct de vedere software, iar, dupa succesul primei generatii de telefoane Moto, Motorola ar putea da lovitura din nou, cu aceasta noua generatie, avand in vedere ca noile modele vor beneficia de upgrade in urma feedback-ului primit de producator de la clientii sai (camere foto mai bune, putere mai mare de procesare, display mai bun, etc).

Motorola pare sa construiasca si noul model de telefon Google Nexus, primul de acest tip dealtfel. Noul model ar putea fi lansat sub denumirea Nexus 6, dar deocamdata nu exista niciun fel de confirmare oficiala, doar zvonuri.

Credeti ca va reusi Motorola sa dea lovitura pentru al doilea an consecutiv cu seria Moto? Ce parere aveti despre smartwatch-ul Moto 360?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!