Evenimentul Nokia va fi transmis in direct online din Barcelona (24 Februarie) #MWC2019

0

Evenimentul Nokia

HMD Global a confirmat prin vocea Chief Product Officer, Juha Saarvikas, evenimentul Nokia cu presa ce va avea loc pe data de 24 Februarie, in Barcelona, la Mobile World Congress 2019. Confirmarea a fost facuta prin intermediul unui tweet ciudat postat pe contul sau de Twitter.

Evenimentul va fi transmis in direct si pe internet, astfel ca fanii brandului Nokia care nu vor putea ajunge in Barcelona cu ocazia #MWC2019, vor putea urmari online lansarea telefonului Nokia 9 cu o camera principala echipata cu 5 senzori, alaturi de, probabil Nokia 8.1 Plus, cu o camera selfie integrata in ecran.

nokia mwc2019

Ambele telefoane ar fi fost confirmate de HMD Global pentru evenimentul de pe 24 februarie, prin intermediul a doua postere (vezi imaginile din acest articol) care fac referire la camerele foto ale telefoanelor.

Despre specificatiile tehnice ale celor doua telefoane nu se stiu prea multe detalii. Nokia 9 e menit sa devina varful de gama al companiie pentru prima jumatate a acestui an, Nokia 8.1 Plus, ar trebui sa fie un telefon de nivel mediu. Ambele sunt asteptate sa ruleze o versiune stock Android 9 Pie sub proiectul Android One.

De asemenea se zvoneste despre un telefon Nokia 1, care ar putea fi anuntat ca un model ce va rula Android Go, o versiune Lite a sistemului Android.

Articolul precedentTelefoanele Moto G7 apar intr-o serie de imagini. Avem si specificatiile lor!
Articolul următorGalaxy M20 si Galaxy M10 debuteaza cu display Infinity-V

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.