Evobook 3 – Evolio lanseaza a treia generatie de eReader

0

evobook 3

Astazi, producatorul autohton Evolio detinut de grupul Televoice a anuntat lansarea celei de a treia generatii de eReader Evobook 3. Dispozitivul are preinstalate 100 de carti in limba romana si engleza, din diverse domenii, a caror valoare, in format digital, depaseste 200 de lei. In plus, fiecare eReader este insotit de un Gift Card Evobook, in valoare de 20 lei, cu ajutorul caruia pot fi achizitionate titluri din libraria virtuala Evobook.

„Prin lansarea Evobook 3 dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă completă a lecturii, nu un simplu dispozitiv. Cititorii sunt interesaţi să aibă ce citi şi libertatea de a-şi alege cărţile, să nu-şi obosească ochii cu lumini de fundal, animaţii sau alţi factori perturbatori şi să aibă cât mai mult timp la dispoziţie. Ţinând cont de aceste dorinţe, atuurile Evobook 3 sunt: biblioteca preinstalată, voucher-ul de 20 lei, tehnologia e-ink şi autonomia extinsă a bateriei. De asemenea, prin librăria virtuală www.evobook.ro, punem la dispoziţia cititorilor peste 800 de titluri în limba română, din diverse domenii”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Evobook 3 are un ecran e-ink de 6 inch, antireflex, ce ofera dispozitivului o suprafata lizibila si clara din orice unghi, atat la lumina solara, cat si la lumina de interior. Evobook 3 permite citirea a 16 formate de carti electronice si are o autonomie de pana la 10000 de pagini citite si pana la 20 de zile de stand-by. Memoria interna a eReader-ului este de 4 GB si accepta memorii externe de tip micro SD de pana la 16 GB si conectare micro USB.

Dispozitivul are un pret de lista de 399 lei insa, pe perioada targului international Gaudeamus – Carte de invatatura si de Black Friday, acesta poate fi achizitionat la un pret redus, de 249 lei. Oferta expira la 1 decembrie. In cazul in care va intereseaza acest eReader de generatia a treia, il puteti testa in cadrul stand-ului editurii Nemira, la targul Gaudeamus, intre 20 si 24 noiembrie.

Articolul precedentActualizare oficiala Android 4.3 pentru Galaxy Note II de azi disponibila in anumite zone
Articolul următorSony Xperia M si Xperia M Dual primesc de astazi o actualizare de mentenanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.