Camere FotoStiri

Evolio lanseaza camera sport iSmart 4K

Evolio lanseaza camera sport iSmart 4K

Evolio lanseaza camera sport iSmart 4K, un nou model de action cam (sport) ce se adresează entuziaștilor, dar care oferă o calitate a filmărilor menită să îi mulțumească chiar și pe profesioniști.

iSmart 4K este o cameră video sport ultracompactă care filmează la rezoluție 4K cu 10 frame-uri pe secundă, iar la rezoluție Full HD – 1080p cu 60 de frame-uri pe secundă. Camera poate înregistra și imagini la 120 de frame-uri pe secundă în rezoluție HD 720p.

Ușor de folosit, camera are avantajul de a putea fi alături de utilizator în orice moment, gata să surprindă cadrele importante. Camera video vine alături de un pachet complet de accesorii pentru atașare pe echipamentul sportiv, mașină sau bicicletă. iSmart 4K este rezistentă la apă și poate fi folosită pentru filmări subacvative la o adâncime de până la 30 m.

camera-video-4k-evolio_05

Camera beneficiază de cea mai largă conectivitate în segmentul sau având atât conexiune USB, HDMI cât și Wi-Fi. Aceasta camera poate fi conectată la Smartphone sau Tabletă prin conexiunea Wi-Fi . Astfel, utilizatorul poate urmări în timp real imaginile capturate și poate stabili exact momentul când dorește să filmeze sau să fotografieze. Este compatibilă cu orice dispozitiv Android sau iOS.

iSmart 4K dispune de display de 2 inch, cu o treime mai mare decât modelele anterioare și baterie de 900 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Camera poate fi folosită și pentru fotografii, fiind echipată cu senzor optic de 12 MP.

Camera beneficiază de slot de card MicroSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 240 de minute în rezoluție FullHD și până la 120 de minute în rezoluție 4K.

camera-video-4k-evolio_04

Camera va fi disponibilă în rețele de retail la jumătatea lunii februarie la prețul recomandat de 499 lei.
Camera se poate achiziționa în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com începând cu data de 20 ianuarie, ora 9.00, la prețul promoțional de 349 de lei , prețul fiind valabil doar pentru primele 100 de comenzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!