StiriTechTV

Evolio anunta mini PC-ul cu Android 4.2, Evolio Smart TV Box

Evolio Smart TV Box

Astazi producatorul autohton Evolio a anuntat lansarea mini PC-ului cu Android, Evolio Smart TV Box, un produs care iti poate transforma televizorul intr-unul smart. Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet si ofera acces la mii de filme, seriale, documentare si posturi TV, dar si la jocuri si aplicatii Android.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI si Audio-Video se transforma intr-un smart TV. Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piata locala care include abonament preplatit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate si emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicatiei Seenow preinstalata pe echipament.

„Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piața românească un concept nou și inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de conținut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilități de tip smart. Cu siguranța sunt mulți deținători de astfel de televizoare care vor fi încântați de această variantă de upgrade cu filme și seriale la pachet în serviciul Seenow”, a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

„Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet și un televizor obișnuit și are acces instant la sute de mii de jocuri și aplicații Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar și ultimele apariții TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în același timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poți viziona fotografii și filme din bibilioteca personală fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box-ul poate fi utiliza ca mini PC daca i se ataseaza tastatura si mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea. Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului ofera o experienta multimedia completa, cu o calitate ridicata a imaginii si sunetului.

evolio-smart-tv-box-44

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash si memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, si accepta extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Box poate fi deja comandat de pe site-ul producatorului la un preț de 449 lei, urmand a fi disponibil in zilele urmatoare si in magazinele partenere.

SPECIFICAŢII TEHNICE: EVOLIO SMART TV BOX

Procesor All Winner A200
Frecventa Procesor Dual Core 1Ghz
Memorie interna 4 GB
Memorie RAM 1 GB DDR3
Memorie externa Prin Stick USB sau Card SD pana la 32 GB
Conectivitate Card reader SD/MMC Card, HDMI, Jack, LAN -RJ45-, Modem extern 3G, USB (2 Port-uri USB 2.0), Wi Fi
Dimensiuni si Greutate 160 x 145 x 33 mm, 220 Gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!