MonitoarePC DesktopStiri

BenQ lanseaza monitoarele cu Flicker-free EW2440L si EW2740L

EW2440L si EW2740L

BenQ a anuntat luni, 24 februarie, lansarea monitoarelor cu Flicker-free, rezolutie Full HD, mod Cinema si conectivitate MHL (conectare rapida cu smartphone-ul sau tableta) din seria EW, EW2440L si EW2740L

Monitorul EW2440L are un display de 24 de inci echipat cu cele mai noi tehnologii de redare, pentru o experiență cât mai apropiată de cea cinematică. Modul Cinema, disponibil exclusiv pentru monitoarele BenQ, ajustează automat setările de culoare ale clipurilor video redate de monitor, iar funcția Super Resolution îmbunătățește imaginile de înaltă rezoluţie prin amplificarea densităţii de pixeli a sursei originale pentru a te transpune în mijlocul acțiunii.

Designul sofisticat, cu ramă ultra-subțire, permite amplasarea monitorului într-un birou sobru, în living-ul decorat avangardist, în camera colorată a adolescentului sau montarea a 2 sau 3 monitoare într-o configurație multi-display pentru lucrul la birou în aplicații cu ferestre multiple. EW2440L dispune de un ecran cu Zero Bezel Design, iar EW2740L Slim Bezel Design.

Modelul EW2740L cu rezoluție full HD și ecran de 27 de inci, aduce imagini la calitate de cinema la birou sau în confortul propriei case. Modelul dispune de asemenea de conectivitate MHL pentru smartphone și tabletă, de mod Cinema și funcție Super Resolution, pentru o experiență multimedia desăvârșită.

BenQ - EW2440 (5)

Echipate cu panel VA+LED cele două monitoare afișează 16,7 milioane de culori realiste și profunde prin contrastul nativ de 3000:1, unghiuri de vizualizare de 178/178 grade, devenind astfel recomandate si pentru editare foto sau video. Atunci când vrei să urmărești o anumită secvență sau un cadru pe ecran, ai la dispoziție funcția Smart Focus, cu care evidențiezi o fereastră sau o zonă a ecranului pentru a-l transforma în punctul de interes. Acoperind restul conținutului vizual, concentrezi atenția persoanelor care urmaresc imaginile pe monitor doar asupra a ceea ce dorești.

Tehnologia Flicker-free, disponibilă pe ambele modele, elimină complet intermitenţa imaginii la toate nivelurile de luminozitate. Noile monitoare BenQ Flicker-Free dispun de un circuit de control al iluminării din spate care anulează această intermitență, îmbunătățind experiența vizuală și reducând oboseala ochilor după folosirea îndelungată a computerelor (desktop sau notebook). Folosirea unui monitor Flicker-Free oferă o mai bună imagine vizuală și o experiență mai confortabilă.

BenQ - EW2440 (2)

Monitoarele BenQ dispun de asemenea de patru moduri presetate Low Blue Light, ce ajută la obținerea unui nivel superior de comfort vizual, mai ales atunci când petreci mult timp în fața monitorului. Când afișează imagini, monitoarele clasice produc o abatere a luminii în spectru albastru, care poate determina o experienţa inconfortabilă de vizualizare după o perioadă mai lungă de lucru în faţa monitorului. Tehnologia unică a BenQ Low Blue Light este realizată pentru a face faţă la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră şi face posibilă utilizarea monitorului un timp îndelungat mai sănătos pentru ochi.

Noile monitoare BenQ EW EW2440L și EW2740L sunt disponibile prin partenerii oficiali BenQ din România: Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational la prețuri recomandate de raft de 979 lei, respectiv 1299 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!