SmartphonesStiri

Apple va lansa iPhone 5 pe data de 7 August

Apple se afla in linie dreapta in ceea ce priveste lansarea de noi produse. Conform zvonurilor din presa, Apple se pregateste de lansarea iPhone 5 pana la finalul lunii august, dar si de lansarea unui mini iPad de 7 inci in urmatoarele 2 luni de zile.


In exclusivitate pentru Romania, se pare ca noul iPhone 5 va fi lansat in mai putin de 20 de zile si anume pe data de 7 august conform site-ului KnowYourMobile. Acestia sustin ca o sursa de incredere din industria telefoniei mobile le-ar fi comunicat data exacta la care Apple are programata o sesiune keynote in cadrul careia se va tine un discurs pentru lansarea iPhone 5.

Pana in prezent, conform tuturor zvonurilor puse cap la cap, va putem spune ca, iPhone 5 va avea un ecran Retina cu diagonala de 4 inci ceea ce il va face sa fie ceva mai lunguet fata de predecesorii sai (iPhone 3GS, iPhone 4 sau iPhone 4S), va fi echipat cel mai probabil cu un procesor nou (quad-core, asta daca nu cumva va fi un chipset dual-core A5X model S5L8945XX, acelasi care in prezent este pe noul iPad 3), tehnologie NFC (Near field communication), 1GB de RAM si va fi ceva mai usor decat iPhone 4S.

Alte informatii despre data de 7 august nu avem, insa putem ghici cu usurinta locatia unde se va tine acest keynote – Cupertino in California, unde Apple are sediul central. Deoarece nu este nimic oficial tratati aceasta stire ca pe un zvon care poate sau nu sa fie adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!