StiriTech

Facebook duce blogging-ul la un alt nivel cu noul plugin „Facebook pentru Wordpress”

Facebook cu siguranta cea mai mare retea de socializare la nivel global a lansat plugin-ul ce ofera bloggerilor, dar si administratorilor de bloguri o integrare mai eficienta a continutului site-urilor lor bazate pe platforma Wordpress (platforma ce detine 16% din totalul de site-uri active in acest moment in mediul online).

Practic acest plugin ofera administratorilor de bloguri mai multe alternative prin care acestia isi pot share-ui continutul site-ului, paginile sau articolele publicate. Deaseamana autorul unui articol poate face referire (mentiona) prietenii de pe contul de Facebook. Va putea integra foarte usor pagini de Facebook sau poate mentiona fraze sau mesaje intregi in articole.

O alta optiune este posibilitatea de a posta continutul articolului publicat pe site si pe timelineul tuturor prietenilor sau al paginilor create pe Facebook, astfel rezultand intr-o distribuire mult mai eficienta a continutului propriului site ce va duce automat la o crestere a traficului.

Plugin-ul Facebook pentru Wordpress poate fi instalat atat pe un cont facut pe Wordpress.com cat si pe blogurile hostate pe servere private.

Poti descarca aceste plugin de aici sau mai simplu daca aveti acces total pe propriul blog, mergeti in Dashboard – Plugins – Add new – si da-ti search dupa Facebook for Wordpress dupa care da-ti instalare si activare.

Mai multe detalii despre instalarea si folosirea acestui nou plugin le puteti afla de pe site-ul celor de la Facebook aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!