APLICATIIStiriTechWindows Phone

Facebook Inc cere scoaterea de pe Windows Phone Store a celor 41 de aplicatii Facebook

aplicatie-facebook

Pama de curand, Facebook nu avea o aplicatie oficiala pentru platforma Windows Phone, insa, acest lucru sa schimbat recent, cand compania a anuntat lansarea unei versiuni beta pentru terminalele care ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8. Aceiasi aplicatie va avea suport in curand si pentru telefoanele cu Windows Phone 7.

Acum ca aplicatia e disponibila pe Windows Store, Facebook Inc a cerut printr-o scrisoare trimisa companiei Microsoft sa scoata de pe store toate aplicatiile 3rd party (41 la numar), care se confunda cu brandul Facebook.

scrisoare-Facebook

E normal sa iti ceri drepturile si sa iti aperi propriul brand (cazul de fata Facebook), dar nu e normal ca, compania sa ceara scoatere de pe store a tuturor aplicatiilor, unele dintre ele sunt peste ceea ce ofera Facebook Inc. Acest lucru se intampla si pe celalalte platforme unde anumite aplicatii third party sunt peste aplicatia oficiala Facebook.

scrisoare Facebook catre Microsoft

Credeti ca e normal ca Facebook Inc sa ceara scoaterea tuturor celor 41 de aplicatii Facebook existente?

sursa

2 Comments

  1. Facebook si mai lua o gura de fan :)
    eu am inchis contul de 2 ani asa ca … mi se …..

  2. Mi se pare normal, mai ales ca Facebook este deja un nume. Toti dezvoltatori incearca sa se promoveze folosind numele de Facebook. Astea nu ar trebui permise de la inceput in WP Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!