AndroidAPLICATIIEvenimenteSOFTWAREStiri

Facebook invita presa la un eveniment misterios, ce are legatura cu sistemul de operare Android

invitatie-facebook-eveniment-android-4-aprilie

De vreo doi ani de zile sau mai bine, lumea barfeste despre lansarea unui telefon dedicat retelei de socializare Facebook, insa, acest lucru nu sa intampla pana in prezent. Este adevarat ca anumiti producatori, cum ar fi HTC, au lansat telefoane cu un buton dedicat pentru faimoasa retea de socializare, dar ele nu a fost construite in colaborare cu Facebook, ci mai degraba independent.

Facebook Inc a trimis in cursul acestei saptamani presei de peste ocean, invitatii la un eveniment ce va avea loc pe data de 4 aprilie. Evenimentul are legatura cu sistemul de operare Android, dupa cum putem distinge de pe invitatie.

Presa speculeze de vreo doua saptamani despre un telefon produs de HTC, serviciul gratuit de voce (deja disponibil pentru utilizatorii de iOS din SUA), sau o noua aplicatie FB pentru Android.

Televiziunile de la noi au preluat imediat stirea, majoritatea indicand catre lansarea unui telefon, insa, Mark Zuckerberg a dezmintit aceasta posiblitate inca de anul trecut, cand a declarat ca un telefon ar fi o strategie (investiei) proasta.

Conform unui articol publicat vineri in The Wallstreet Journal, se vorbeste despre un software care aduce mai multa integrare/optimizare a retelei de socializare cu dispozitivele Android (mobile).

The social network has been developing new software for mobile devices powered by Google’s Android operating system that displays content from users’ Facebook accounts on a smartphone’s home screen–the first screen visible when they turn on the device, people familiar with the situation said.”

WSJ face referire la un widget / o aplicatie care va oferii o experienta imbogatita utilizatoriilor de Android. Ramane sa vedem ce anume va lansa Facebook Inc peste 6 zile. Voi ce credeti ca va anunta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!