StiriWearable

Fenix Chronos, noile ceasuri smart de lux de la Garmin

garmin fenix chronos

Fenix Chronos, ceasuri de lux cu functii smart si multisport

Garmin este o companie cunoscuta prin intermediul dispozitivelor sale GPS pentru automobile, dar si prin intermediul dispozitivelor pentru aviatie si marina. Insa, compania se afla si pe piata de smartwatch-uri si dispozitive wearable pentru sport. Fenix Chronos este noua gama de ceasuri care combina luxul cu tehnologia, alaturi de functii multi-sport.

Practic, noile ceasuri de lux Fenix Chronos impresioneaza printr-un design foarte elegant, pe acestea aflandu-se caracteristici pe care le gasim la un smartwatch normal, dar si caracteristici benefice celor care practica diferite sporturi. Noua gama este formata din 3 modele. Primul model este construit din titan, iar cureaua este din acelasi material. Al 2-lea model este din otel inoxidabil, la fel si cureaua sa, iar al 3-lea model este construit din otel si cureaua este din piele.

Toate cele 3 modele dispun de ecran de 1.2 inch alcatuit din safir rezistent la zgarieturi, acesta avand iluminare LED pentru vizibilitate optima chiar si atunci cand este expus la soare. Mai mult, ceasurile Fenix Chronos dispun de rezistenta la apa de pana la 100m adancime, ceasurile fiind proiectate sa reziste cu usurinta la o astfel de adancime, fara a suferi vreo deteriorare.

Asa cum am mentionat, noile ceasuri de lux Felix Chronos dispun si de functii smartwatch si multisport. Prin intermediul aplicatiei Garmin Connect, putem descarca anumite aplicatii, widget-uri si fete pentru ceas, personalizandu-ne dispozitivul dupa propriile preferinte. Ceasurile pot fi sincronizate cu un smartphone, astfel ca pot receptiona apeluri, mesaje, e-mailuri si alte notificari direct pe ecranul acestuia. La categoria multisport, ceasurile sunt dotate cu senzori pentru numeroase tipuri de sport (alergat, inot, golf, ciclism, etc.) Dispozitivele sunt dotate cu GPS si GLONASS, iar utilizatorul poate afla cu usurinta numarul de calorii arse, numarul de pasi efectual, numarul de scari urcate si calitatea somnului.

Noua gama de ceasuri Felix Chronos de la Garmin ofera o autonomie de pana la 25 de ore cu modul UltraTrac activat (battery save mode), pana la 13 ore de utilizare cu GPS activat si pana la 7 zile in modul smartwatch (depinde de setarile alese).

Pretul acestora porneste de la $899.99 pentru modelul de otel si curea din piele, $999.99 pentru modelul din otel si curea din otel, si $1499.99 pentru modelul din titan si curea din titan.

Un comentariu

  1. Foarte frumoase ceasuri plus că este și smart, care ne ajută foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!