SOFTWAREStiriWindows Phone

Firmware-ul versiunea 8858 ce aduce WP 7.8 pe Lumia 510, 610, 710, 800 si 900 poate fi descarcat acum prin NaviFirm Plus

nokia lumia 900 firmware 8858

Un nou firmware care se pare aduce versiunea sistemului de operare Windows Phone 7.8 pe modele de smartphone Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 si 900 a fost postat pe net si poate fi descarcat inainte ca Nokia sa puna oficial la dispozitia posesorilor de astfel de device-uri, noul soft update.

Conform blog-ului NokiaPowerUser, noul firmware este compatibil cu device-urile mai sus mentionate si mai important se pare ca acest firmware este valabil pentru marea majoritate a tarilor din Europa prin NaviFirm Plus, din pacate, din aceste surse nu am reusit sa identificam daca noua versiune de firmware este compatibila cu device-urile din Romania. E de asteptat ca in cel mai scurt timp, Nokia sa distribuie oficial aceasta versiune de software.

Daca avem vreun cititor curajos care doreste sa testeze noul firmware, va rugam sa ne confirmati in sectiunea de comentarii daca este sau nu compatibil cu device-urile din tara.  Spor la teste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!