PromotiiStiriTech

Flanco anunta cele mai noi produse pentru oferta de Paste

Oferta Flanco Paste

Flanco, „cel mai dinamic retailer” din Romania, asa cum ii place sa se autointituleze, anunta extinderea portofoliului de produse electro-IT, special pentru perioada sarbatorilor de Paste.

Oferta lor va include cea mai noua tehnologie in materie de Smart TV din lume, noul LG 3D cu rezolutie Ultra HD 4K, cel mai nou aparat foto Samsung Mirrorless NX300 si pana la notebook-urile de ultima generatie de la HP (HP Envy TouchSmart Ultrabook 4, disponibil in magazinele traditionale in exclusivitate prin Flanco), oferta Flanco include cele mai „hot” tehnologii si cele mai noi aparate electrocasnice. Printre vedetele ofertei Flanco se numara aspiratorul robot Navibot de la Samsung, televizorul cu cea mai mare diagonala de la Sharp (diagonala de 203 cm) dar si cele mai „interactive” televizoare de la Samsung (Seria 8).

IMG_2352

“Este tot mai evidentă tendința românilor de a cumpăra produse de ultimă generaţie în perioada sărbătorilor și în timpul evenimentelor mari de shopping, așa cum este Black Friday” afirmă Violeta Luca, CEO Flanco. “Am decis să introducem aceste produse în portofoliu pentru a ne pregăti pentru sezonul Pascal, dar și pentru că dorim să oferim clienţilor noştri o gamă cât mai variată de produse şi tehnologii, fie că vorbim de IT sau de electrocasnice” a continuat Violeta Luca.

In 2013 Flanco va investi peste 350.000 EUR in sesiuni de training pentru membrii echipei. In paralel, Flanco va continua sa investeasca in reamenajarea magazinelor din tara, actiune pentru care a alocat un buget de peste 2 mil EUR in 2013,  precum si in dezvoltarea platformei online www.flancointeractiv.ro , care la numai doua saptamani de la lansare a atras zeci de mii de vizitatori.

MD_502

“Producătorii sunt dinamici, lansează permanent produse noi, tehnologia evoluează extrem de rapid și este nevoie de consultanți bine pregătiți, capabili să ofere informaţii complete despre produse din ce în ce mai performante şi care pot îmbunătăţi stilul de viaţă al cumpăratorilor ” a explicat Violeta Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!