AccesoriiSmartphonesStiriTech

Fotografii cu carcasa iPhone-ului de buget? Apple inregistreaza numele iWatch in Japonia

carcasa iPhone de buget

Zvonuri care spun ca Apple isi va diversifica portofoliul de smartphone-uri in acest an, se aud tot mai des si fac referire la o versiune de iPhone ieftin construit dintr-o carcasa din material plastic. Acest model de iPhone de buget ar urma sa fie disponibil pana la finele anului in mai multe culori (ceva in genul telefoanelor Nokia Lumia).

In weekend-ul abia incheiat au fost postate pe internet o serie de fotografii care arata niste presupuse carcase ale versiunii Apple iPhone din plastic. Daca sunt sau nu reale aceste imagini, ramane la aprecierea fiecaruia. Ce va putem spune noi, este ca, intre spatiul unde va fi camera foto si locul unde este LED-ul Flash, este un orificiu care pare a fi pentru un microfon de fundal, ceea ce inseamna ca forma acestei carcase se potriveste cu scurgerile de informatii anterioare.

Mai mult, numele companiei Apple a fost legat recent de o serie de zvonuri care spun ca in 2014, americanii vor lansa primul lor phablet si primul ceas de mana inteligent – iWatch, care in mod surprinzator sau nu, a fost inregistrat si patentat in Japonia astazi, de catre Apple.

carcasa iPhone de buget

Ramand la nivel de zvon, Apple ar putea lansa o serie de noi produse, printre care si noul iPhone 5S, in aceasta toamna (luna septembrie / octombrie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!