HardwareStiri

Func anunta mouse-ul de gaming MS-3

m2

Func deschide noi orizonturi introducand un mouse de gaming ergonomic ce inglobeaza caracteristici precum cele 10 butoane programabile pe care le are. Cu un aspect elegant dar totodata simplu, imbracat in cauciuc negru, completat de un design ergonomic si sofisticat, Func MS-3 devina o unealta adecvata pentru ore si ore de gaming.

Func MS-3 este echipat cu un senzor laser Avago 9500, ce ofera o distanta de ridicare ajustabila, un buton de comutare instant a sensibilitatii (DPI), capabilitati excelente de tracking, si o rata de raportare configurabila. Memoria integrata poate stoca pana la 3 profile complet programabile si poate de asemenea inregistra macro-uri. Fiecare buton are un switch mecanic creat special, forta de apasare putandu-se ajusta individual.

Un indicator LED discret se gaseste chiar dedesubtul locului de asezare a degetului mare, si ne spune ce profil si ce setare dpi este activa. Acest LED poate fi personalizat sau oprit pentru a se incadra in aspectul dat de restul echipamentelor electronice.
m1

 

Specificatii tehnice:

MCU/Processor: WT6573
Switches: OMRON
Sensor: Avago UGS 9500
Memory: Onboard, 512KB
Resolution: 90-5670 DPI
Frames per second: 12 000
Tracking speed: 5.1 m/sec (150ips)
Max Acceleration: 30g
Image processing: 10.6 megapixels/sec
Report rate: Adjustable, up to 1000Hz
Lift-off distance: Adjustable
Upgradable firmware: Yes
Connection: USB. Goldplated

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!