ElectrocasniceStiriTech

Samsung redefineste designul la Fuorisalone [Milan Design Week 2014 ]

Fuorisalone

Samsung Electronics, lider în tehnologie, a prezentat următoarea generație de electrocasnice premium, săptămâna trecută, la Fuorisalone 2014 de la Milano. În cadrul Milan Design Week, Casa Premium Samsung a ilustrat tendințele viitorului în design-ul interior, îmbinând tehnologia și design-ul oferit de Samsung cu oferta și calitatea la cel mai înalt nivel a liderilor de pe piața mobilei și a corpurilor de iluminat din Italia: Arclinea, B&B Italia și Artemide.

Vizitatorii prezenți la salon au putut descoperi instalația „Călătorie în viitor”, care evidențiaintegrarea tehnologiei de ultimă oră cu stilul de viață de zi cu zi. Tema de anul acesta a standului Samsung a fost exprimată prin intermediul unei instalații ce le permitea vizitatorilor să călătorească din prezent într-o viziune a viitorului nescris. Instalația a fost reprezentată de o casă a viitorului în care fiecare produs este interconectat, creând o platformă integrată care le oferă locuitorilor ei puterea de a controla și crea o varietate de conținut și experiențe.

Samsung oferă produse cu design atractiv, precum televizoarele curbate Ultra HD sau mașina de spălat proaspăt lansată Crystal Blue WW9000 și frigiderul Food Showcase. Acestea au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor consumatorilor moderni în căutare de funcționalitate și soluții de ultimă generație în design, pentru casele lor.

Aceste inovații au fost obiectul unei cercetări vaste la nivel mondial. Spre exemplu, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai captivantă și plăcută experiență TV, Samsung a studiat living-urile oamenilor din întreaga lume. Observând că experiența TV a utilizatorului este mult îmbunătățită la o distanță de 4,2 m de TV, Samsung a introdus televizorul Samsung Ultra HD curbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!