AccesoriiStiri

G-PAD, o husa inteligenta pentru iPhone

g-padG-PAD, o husa inteligenta pentru iPhone

Pasionatii de jocuri retro pe iPhone au la dispozitie o husa inteligenta, adica G-PAD. Cei care sunt fanii jocurilor Game Boy, au posibilitatea de a juca jocurile de odinioara pe iPhone-ul lor printr-o aplicatie Game Boy emulator numita GBA4iOS, aplicatie care nu necesita schimbari aduse la software sau orice altceva.

Controlul tactil in jocuri reprezinta o problema de acomodare majora in randul pasionatilor de jocuri. Cei care sunt invatati cu controlul pe butoane fizice, intampina probleme in jocuri, nefiind acomodati cu metoda mai moderna. Astfel, G-PAD, husa inteligenta pentru iPhone vine in ajutor, fiind o husa speciala pentru emulatorul GBA4iOS. Se muleaza perfect pe controlul tactil, astfel ca poti juca jocul preferat pe iPhone prin intermediul unor butoane fizice.

g-pad

Husa inteligenta G-PAD a fost creata de Aws Jan, iar in prezent aceasta inovatie este doar in stadiu de proiect, avand o campanie online pe Indiegogo pentru strangere de fonduri, lucru ce ar putea asigura producerea accesoriului. Suma necesara este de 16.000 $.

Cum husa G-PAD nu este comercializata inca, fanii Game Boy isi pot rezerva un astfel de accesoriu pentru 13$, iar daca proiectul va reprezenta un succes, pretul acestuia de baza va fi de 33$.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!