StiriTablete

LG anunta noua linie de tablete G Pad 2014

G Pad

Seria de tablete G Pad 2014.

LG Electronics a anuntat astazi de dimineata noua linie de tablete G Pad pentru anul acesta, gama ce include nu mai putin de 3 modele.

Noile tablete din seria G Pad vor fi expuse pentru prima data in fata publicului larg in cadrul targului pentru electronice MedPI 2014, ce va avea loc in perioada 13 – 16 mai in Monaco.

„Clientii ne spun ca isi doresc o gama variata de produse cu diferite marimi ale ecranului, dar in acelasi timp care sa nu compromita portabilitatea”, a declarat Dr. Jong-seok Park, presedintele si CEO-ul LG Electronics Mobile Communications.

„Spre deosebire de smartphone-uri care pot fi utilizate de oricine indiferent de marimea lor, la capitolul tabletele e cu totul alta poveste. Astfel, am conceput seria G Pad pentru un public mai larg, deoarece unii prefera portabilitatea, iar altii vor o experienta multimedia pe care noua linie de tablete o poate oferi tuturor.”

Toate cele trei modele de G Pad 7.0, 8.0 si 10.1 vor beneficia de functiile software deja cunoscute de utilizatori: QPair 2.0 sau Knock Code, functii intalnite pe G Pad 8.3 sau pe majoritatea modelelor de smartphone din seria G.

Mai multe informatii despre aceste tablete in saptamaniile care urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!