StiriTech

G Watch R, noul smartwatch LG dezvaluit intr-un teaser

g watch r

LG G Watch R, un nou smartwatch, o noua strategie

In luna Iunie 2014, la Google I/O au fost anuntate 3 dispozitive purtabile cu Android Wear, din partea a 3 companii: Samsung (Gear Live), LG (G Watch) si Motorola (Moto 360). Insa, in ochii publicului, Moto 360 a beneficiat de un feedback pozitiv, in timp ce celelalte companii au inregistrat un esec.

LG Electronics incearca sa se adapteze situatiei, lansand un nou smartwatch, de data aceasta cu display rotund, cu design clasic, similar cu cel de la Motorola. Astfel, compania a publicat un teaser cu G Watch R, noul smartwatch pregatit de companie, menit sa starneasca interesul in randul publicului pana la lansarea acestuia, la IFA 2014 Berlin, Germania.

G Watch R este dezvaluit intr-un teaser, iar cateva din detaliile oferite fac referire la design si ceva caracteristici, cum ar fi butonul de pe laterala, existenta unui compas, contor de pasi, de distanta si altele.

Restul functionalitatilor aduse pe G Watch R raman un mister, doar pana la inceputul lunii Septembrie, unde compania isi va lansa oficial noul smartwatch in cadrul evenimentului IFA 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!