StiriElectrocasnicePromotii

Gadget-uri în oferta LIDL din această săptămână – Top oferte

Într-o eră tot mai digitală, gadget-urile și electronicele mici pentru acasă au început să apară și in oferta magazinelor mari din România. LIDL deja este binecunoscut pentru ofertele la scule electrice de tip hobby, dar și pentru mici sau mari gadget-uri numai bune să le ai pe lângă casă. Iată top oferte LIDL în săptămâna 11-17 iulie 2022.

Încărcător wireless magnetic

incarcator wireless la lidl

De exemplu, în această săptămână veți găsi un încărcător wireless magnetic, marca Tronic echipat și cu un kickstand special care permite plasarea smartphone-ului pe birou, fără a fi nevoie să îl ridici. Astfel, dacă ai un telefon cu încărcare wireless precum iPhone 12 / 12Pro şi iPhone 13 / 13Pro sau alt model, merită încercat.

Arată bine și pare de încredere, are și 3 ani garanție și prețul este de doar 64.99 lei. 

Termometru digital interior / exterior

termometru digital lidl

La doar 19,99 lei puteți avea un dispozitiv util pentru măsurarea temperaturii de afară și din locuință. Este vorba despre un termometru digital care arată bine, are dimensiuni mici-măsoară 11 x 5.7 x 3.5 cm și afișează temperaturi de lae -50 grade Celsius la 70 grade Celsius. Este dotat și cu un cablu de 1,9 m pentru un senzor extern. Poate fi util atât în casă cât și în mașină. Îl găsiți la raft în această săptămână pentru suma de doar 19.99 lei.

Alte electronice interesante care mi-au atras atenția, sunt cântarul pentru bagaje, foarte util dacă alegeți frecvent avionul ca mijloc de transport și husa termică pentru parbriz, utilă în sezonul rece pentru mașină. Puteți consulta oferta LIDL detaliată din această săptămână, aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!