EvenimenteSmartphonesStiri

Gafa de proportii: One M9 Gold fotografiat cu un iPhone 6 de PR-ul HTC

One M9 Gold

One M9 Gold, fotografiat de HTC cu un iPhone 6 pentru campania de promovare a finalei UEFA Champions League de anul acesta.

Fiind sponsor si partener UEFA Champions League pentru urmatorii 3 ani, PR HTC a lansat la finalul acestei saptamani o camapanie de promovare dedicata finalei UCL, care va avea loc in aceasta seara la Berlin, intre formatiile Juventus si Barcelona.

Campania include promovarea telefonului One M9 (varful de gama pe 2015), dar in varianta din aur de 24 de karate si cu inscriptiile UEFA Champions League pe el. Practic, este vorba de o editie limitata dedicata colectionarilor.

Din pacate, pentru HTC, aceasta campanie se dovedeste a fi un semi-esec, deoarece au fost surprinsi utilizand un Apple iPhone 6 la realizarea fotografiilor, dupa cum se poate vedea cu ochiul liber. Bineinteles, HTC a retras imediat imaginea in cauza, incercand sa minimizeze acest incident insa, in secolul XXI, este extrem de dificil sa mai retragi / stergi ceva de pe Internet, odata ce a fost impartasit publicului.

De parca, nu era indeajuns faptul ca HTC nu se bucura anul acesta de vanzari record cu al sau M9, a mai picat si acest incident cu One M9 Gold, care sifoneaza si mai mult imaginea telefonului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!