EvenimenteSmartphonesStiri

Samsung lanseaza Galaxy Ace 4 si alte modele de buget

Galaxy Ace 4

Galaxy Ace 4 – Samsung extinde gama smartphone-urilor accesibile.

Producatorul sud-coreean anunta lansarea unor noi versiuni pentru patru smartphone-uri existente din gama Galaxy, acestea fiind Galaxy Core II, Galaxy Star 2, Galaxy Young 2 si cel mai asteptat, as adauga eu, Galaxy Ace 4.

Am evidentiat modelul Galaxy Ace 4, pentru simplul fapt ca a avut o evolutie foarte interesanta, spre deosebire de modele mai noi susmentionate. Totusi, asta e o privire de ansamblu si nu pot sa contest faptul ca versiunile mai vechi a celelaltor device-uri nu au fost apreciate pentru ceea ce au oferit.

Galaxy Ace 4 va veni cu un procesor dual-core tactat la 1.0 GHz, iar memoria RAM va avea o capacitate de 512 MB in versiunea 3G si 1 GB in versiunea LTE. De asemenea, capacitatea memoriei ROM va fi de 4 GB in cele doua vesiuni. Noul device va dispune de sistemul de operare Android 4.4 si bineinteles, de interfata Samsung TouchWiz. Ca si constructie Ace 4 este un smartphone compact cu tendinte de design premium. Display-ul WVGA va masura 4″ in diagonala, iar deasupra acestuia se va afla accelerometrul, difuzorul pentru convorbiri si camera secundara VGA. Camera principala va fi de 5 MP si va dispune de LED flash. Modelul LTE va fi putin ma greu si mai gros spre deosebire de cel 3G.

Data de lansare nu este specificata, insa ma astept ca aceste noi device-uri accesibile sa fie lansate in toamna la evenimentul IFA din Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!