StiriTablete

Galaxy Note 10.1 2014 de astazi oficial si in Romania

Galaxy Note 10.1 2014

Samsung Romania a anuntat astazi lansarea oficiala a tabletei Galaxy Note 10.1 2014 (editie 2014), pe piata locala. Noul model de Galaxy Note 10.1 va fi disponibil prin magazinele partenere pe tot teritoriul tarii.

„GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) reușește să pună la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de productivitate. Multi window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar cateva din atributele care recomanda acest produs. Noua tabletă va deveni cu siguranță cel mai bun aliat al celor care au nevoie de o tabletă pentru a se exprima creativ într-un mod original, dar și pentru a deveni mai eficienți în activitățile de zi cu zi,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.

Galaxy Note 10.1 2014 este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3GHz, 3GB de RAM, suport 4G LTE, un ecran de 10.1-inch LCD cu rezolutie foarte mare WQXGA (2560×1600).

Ecranul luminos al Samsung GALAXY Note 10.1, oferă o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decât ediția anterioară. De asemenea, datorită dimensiunilor generoase ale ecranului, utilizatorii se pot bucura de o experiență vizuală fără cusur.

Productivitatea în folosirea aplicațiilor este îmbunătățită cu ajutorul funcției Multi Window ce le permite utilizatorilor să ruleze aplicații în două ferestre în același timp. Totodată, ei pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja conținutul de la o fereastră la alta. Iar prin aplicația S Note, utilizatorii pot lua notițe scrise de mână și să le organizeze într-un carnețel virtual.

GALAXY-Note-10-1-2014-alb

Funcțiile de divertisment, eficiență și creativitate ale tabletei Samsung GALAXY Note 10.1 sunt completate cu un conținut inedit. Alături de aplicațiile de top dezvoltate în colaborare cu parteneri dedicați, noua tabletă Samsung GALAXY 10.1 reprezintă un dispozitiv complet ce răspunde și celor mai mari exigențe ale pasionaților de tehnologie.

Noul GALAXY Note 10.1 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul interfeței Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”. În interiorul containerului, siguranța este consolidată de sistemul de protecție Samsung KNOX împotriva atacurilor malware și phishing, precum și tentativelor de hacking pe dispozitive atunci când acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate în container fără să existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!