SmartphonesStiri

Galaxy Note 5 Pink Gold si Titanium Silver lansate in Coreea

Galaxy Note 5 Pink Gold si Titanium Silver

Galaxy Note 5 Pink Gold si Titanium Silver intregest seria de Galaxy Note din generatia a cincea, ajungand la un total de 5 modele pe cinci culori diferite.

Dupa stirea in exclusivitate publicata de Gadget Talk Romania ieri, in care anuntam ca Samsung Electronics va aduce in Europa phablet-ul Galaxy Note 5 incepand cu luna ianuarie a lui 2016, iata ca, mai avem o stire care le va bucura cu siguranta pe doamnele si domnisoarele care isi doresc un Galaxy Note cu S Pen in varianta pe culoarea roz cu accente de auriu.

Samsung a anuntat astazi in Coreea de Sud lansarea modelelor Galaxy Note 5 Pink Gold si Titanium Silver, care vor completa actuala lista de Note-uri din generatia a cincea. Noile variante de culoare vor fi disponibile comercial incepand cu data de 23 octombrie in Asia, dar ne asteptam ca aceste modele sa ajunga si la noi in urmatoarele luni fie pe canale oficiale sau neoficiale.

titanium-silver-note5

Galaxy Note 5 Pink Gold va fi disponibil numai in varianta de 64 GB la pretul de 750 de Euro, in timp ce modelul Titanium Silver va fi disponibil in variante de 32 si 64GB la pretul de 697 Euro, respectiv 750 Euro.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!