SmartphonesStiri

Galaxy Note 5 va intra in oferta operatorilor telecom din ianuarie 2016 [EXCLUSIV]

Galaxy Note 5

Galaxy Note 5 va intra in oferta operatorilor telecom din luna ianuarie a lui 2016, ne-a dezvaluit o sursa apropiata producatorului Samsung Electronics.

Avem vesti bune pentru cei care vor sa achizitioneze un Samsung Galaxy Note 5 in Romania de la operatorii telecom sau din retail. Aici ne referim la modelul adus pe canale oficiale, cu garantie la Samsung Romania, nu la modelul Note 5 dual SIM deja existent in oferta catorva retaileri locali, a carui garantie este valabila doar la furnizorii externi.

Dupa cum bine stiti, in prezent, Samsung nu comercializeaza GNote 5 in Europa, fiind o decizie (proasta). Singurul phablet disponibil clientilor din Europa este Galaxy S6 Edge+ (Plus), model testat de curand de noi, care nu e la fel de atractiv publicului larg.

Totusi, Samsung Electronics ar urma sa aduca in Europa, inclusiv in Romania, a cincea generatie de phablet – Galaxy Note 5, de la inceputul lunii ianuarie 2016, ne-a confirmat o sursa apropiata Samsung Romania.

E posibil ca Samsung sa introduca acest phablet chiar cu o luna mai devreme, pentru a profita de luna cadourilor (decembrie), cand oamenii sunt dispusi sa cheltuie un leu in plus din propriul buzunar numai pentru a-si satisface preferintele sau pentru a darui cuiva drag un gadget nou si inedit.

Daca aveti un pont sau informatii despre un anumit gadget si vreti sa devina o stire pe Gadget Talk Romania, nu ezitati sa ne contactati pe email sau pe Facebook!

3 Comments

  1. Auch an dieser Stelle moechte ich meine Bewertung schreiben. Das Note2 und Note4 ist bei mir in der Nutzung. Es sind sehr gute Smartphones. Das Note5 werde ich mir definitiv nicht zulegen.
    Es gibt keine SD-Karte o. ae. Erweiterungsspeicher und kein auswechselbarer Akku. Das geht absolut nicht !

    Von Samsung lasse ich mir nicht mein Nutzerverhalten konditionieren und vorschreiben.

  2. Il astept ca pe painea calda cautand alternative si neavand ceva in schimb…. Anyway, shame on samsung pentru aceasta decizie cel putin de prost gust!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!