SmartphonesStiri

Galaxy Note 9 SM-N960, ar fi aparut pe HTML5test

Galaxy Note8 Review 7

Nu e o noutate ca informatii precum numarul de model, sistemul de operare ori alte specificatii cheie sau detalii apar online cu cateva luni inainte ca un anumit gadget sa fie lansat pe piata. Este si cazul phablet-ului Galaxy Note 9, care ar fi aparut saptamana aceasta pe un site specializat pe benchmarkuri, HTML5test.

Galaxy Note 9 SM-N960, ar fi aparut intr-un prim test benchmark

In listarea HTML5test, un terminal Samsung identificat dupa numarul sau de model SM-N960U, apare afisat ruland Android 8.0 si avand un display cu aspect mai mare de 18:9.

Daca ne raportam la logica modului cum a numerotat pana in prezent Samsung toate generatiile de Galaxy Note, atunci se poate afirma prin deductie ca numarul SM-N960U apartine lui Galaxy Note 9 (Galaxy Note 4 SM-N910, Galaxy Note 5 SM-N920, Galaxy Note 6 nu exista ca produs, Galaxy Note 7 SM-N930 a fost restrat, Galaxy Note 8 SM-N940 / SM-N950). Desigur, ca discutam de un model prototip dedicat pietei din SUA (litera U fiind asociata cu piata nord americana), avand in vedere ca mai sunt cel putin 6 luni pana la lansarea sa oficiala.

galaxy note9 sm n960

Samsung Electronics obisnuieste sa lanseze anual modelele din gama Galaxy Note, undeva in prima parte a lunii august, astfel ca, Galaxy Note 9, este asteptat sa debuteze comercial abia din toamna, echipat cu procesorul Snapdragon 845 / Exynos 9810, o camera cel putin similara cu ceea ce ofera telefoanele Galaxy S9 in prezent (pozitionate vertical alaturi de un senzor pentru amprente) si un asistent virtual Bixby actualizat.

Samsung Galaxy Note 9 SM-N960 va oferi in continuare un S Pen ca accesoriu ce insoteste aceasta gama de phableturi, precum si software care sa permita utilizarea lui in cresterea productivitatii multi-tasking a utilizatorului.

8 Comments

  1. Un smartphone premium cu specificații tehnice de ultima generație și un design unic! Aștept cu nerăbdare lansarea oficiala

  2. E un model interesant si sper ca va fi lansat si in Romania nu numai in SUA

  3. De obicei, toate informațiile care „transpira” sunt corecte.Mai este destul de mult timp până la lansarea oficiala, probabil o sa mai apară detalii.

  4. Sună bine, sa înțeleg că în România nu va fi comercializat? Doar in SUA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!