SmartphonesStiriTableteTech

Apple vrea sa adauge GALAXY Note si GALAXY S3 pe lista terminalelor ce incalca brevetele de inventie ale companiei

Apple vs Samsung

Abia daca a trecut o saptamana de la sentinta data in cazul Samsung contra Apple, de un tribunal din San Jose, California, in care producatorul sud coreean este obligat sa plateasca numai putin de 1 miliard de dolari in daune pentru violarea brevetelor de inventie detinute de compania americana, Apple. De mentionat ca Samsung poate ataca in instanta aceasta decizie definitiva si probabil ca o va face, dat fiind suma imensa pe care ar trebui sa o achite.

La lista de device-uri din acest caz, Apple a cerut adaugarea a inca doua terminale Samsung – GALAXY Note si GALAXY S III. Deocamdata compania americana inca nu a cerut ca cele doua dispozitive sa fie interzise de la comercializare pe teritoriul Statelor Unite, dar mai mult ca sigur ca, Apple isi doreste adaugarea lor la lista de terminale ce incalca brevetele de inventie detinute de acestia.

Apple a declarat ca, „Samsung a continuat sa invadeze piata din america cu produsele sale ce copiaza produsele Apple cu buna-stiinta inca de la prima actiune in justitie.”

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!