SmartphonesStiri

Gama LG Optimus L-Style la preturi cu pana la 270 lei mai mici prin QuickMobile

seria LG Optimus L style

Cred ca toti ne dorim un smartphone cat mai performant, sa aibe o camera foto suficient de puternica pentru a captura cele mai importante momente din viata noastra si care sa le impartasim cu cei dragi pe Facebook, Youtube, Twitter, Google Plus sau alte retele de socializare.

QuickMobile aduce o reducere considerabila la toata gama de smartphone-uri L-Style (Optimus L7, Optimus L5 si Optimus L3), device-uri ce au fost anuntate anul acesta de catre producatorul sud coreean la Congresul Mondial de Telefonie Mobila (MWC 2012) din Barcelona.

LG Optimus L7 cel mai puternic din seria L-style poate fi achizitionat la un pret cu 270 lei mai mic, de doar 999,9 lei. In plus in aceaiasi promotie intra si alte cateva modele cum ar fi: LG Prada 3.0, LG Optimus G2x, LG Optimus Black, LG Optimus 3D MAX, LG Optimus 4X HD si LG Optimus TruHD.

lg optimus l7 promotie quickmobile

Poti cumpara un smartphone cu sistemul de operare Android, procesor dual-core sau quad-core, camera de 5MP sau 8MP si access la Google Play store la preturi incepand de la 500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!