AccesoriiStiriVideos

GameKlip veriga lipsa dintre un telefon Android si un gamepad Playstation 3

Cred ca nu sunt singurul, care a intampinat dificultati atunci cand a incercat diferite jocuri pe smartphone-ul cu Android, datorita slabei calitati a joystick-ului virtual. Sunt destul de multe jocuri pe aceasta platforma, care stau foarte prost la capitolul on-screen game controller, si asta pentru ca, parerea mea, nu va reusi niciodata sa inlocuieasca experienta unui controller real.

Articolul de astazi vine in ajutorul nostru, al celor ce ne dorim o experienta de consola pe telefonul mobil. GameKlip este un suport construit dintr-un material plastic (ABS) suficient de solid pentru a sustine un device Android ca: GALAXY S3, GALAXY S2, Galaxy Nexus, Galaxy Note sau HTC One X (e posibil sa fie compatibila si cu alte telefoane cu dimensiuni similare).

GameKlip practic face legatura intre un telefon Android si un controller de Playstation 3 (in cazul de fata un controller Sony Dualshock3). Dar pentru asta nu e suficient doar acest GameKlip mai aveti nevoie si de un software care sa faca legatura dintre PS controller si telefon, si aici avem Sixaxis, o aplicatie Android ce acest lucru. Sixaxis costa aproximativ 6.5 lei (2 dolari) si poate fi descarcata de pe Google Play store. Dar inainte sa o cumparati asigurativa ca telefonul vostru este compatibil cu aceasta aplicatie cu ajutorul aplicatie gratuite Sixaxis Compatibility Checker. Astfel avand telefonul cu Android, aplicatia Sixaxis compatibila si instalata pe telefon, controller-ul Playstation 3 si GameKlip-ul ne putem bucura in sfarsit de aproximativ aceiasi experienta de consola „on the go.”

Revenind la GameKlip aceasta suport costa $15 fara fir (wireless) sau $23  cu fir si poate vi comandat online de pe site-ul producatorului. Pentru cei mai perspicace cred ca, un astfel de suport poate fi confectionat si manual din diferite materiale.

httpvh://youtu.be/Wiek3pgBxqk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!