AccesoriiStiriTech

Gear S – noul smartwatch Samsung cu Tizen si slot SIM

Gear S

Gear S, este cel mai nou model de smartwatch de la Samsung Electronics.

Samsung a anuntat astazi un nou model de smartwatch, Gear S, cu care, mai mult ca sigur ca va infuria o serie de clienti, care au achizitionat deja unul din modelele anterior (Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo, Gear Live). Gear S (nume de cod Solo) vine cu sistemul Tizen si este independent de smartphone, adica, are propriul slot SIM.

Gear S este dotat cu un ecran Super AMOLED usor curbat de 2 inci si rezolutie 360 x 480, vine cu o serie de senori: barometru, accelerometru, giroscop, compas, masurarea batailor inimii, ultra violet si lumina ambientala. Bateria ceasului Samsung Gear S are o capacitate de 300 mAh, care conform producatorului ofera pana la 2 zile de utilizare la o singura incarcare. Noul model de ceas Samsung din seria Gear beneficiaza de un procesor dual-core de 1GHz, 512MB de RAM, 4GB spatiu intern, Bluetooth 4.1, WiFi b/g/n, GPS, USB 2.0 si este rezistent la apa si praf. 

Samsung Gear S va fi disponibil inca din luna octombrie a acestui an, dar momentan nu avem informatii despre pretul sau cand va ajunge pe piata locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!