LaptopuriStiri

Gigabyte lanseaza laptop-uri de gaming cu nVidia GTX 800M series

gigabyte-gtx-800m-seriesGigabyte lanseaza laptop-uri de gaming cu nVidia GTX 800M series

Pentru impatimitii de jocuri video, Gigabyte lanseaza 5 laptop-uri de gaming dotate cu placi video GTX 800M series, fiind cele mai puternice placi video mobile nVidia la ora actuala.

Primul laptop si cel mai mic ca performante si dimensiune este Gigabyte P34G de 14 inch, ce are in dotare o placa video GeForce GTX 860M cu memorie dedicata de 4GB GDDR5. Cu o grosime de 21mm si o greutate de 1.67kg, laptop-ul este cu 27% mai subtire si cu 15% mai usor decat media pe clasa. Va fi disponibil pe piata la sfarsitul lunii Martie 2014.

P35W este al 2-lea laptop, ceva mai mare si mai puternic, avand o placa video GeForce GTX 870M cu 6GB memorie dedicata. Diagonala display-ului este de 15 inch si are la dispozitie 4 sloturi pentru spatiul de stocare: doua ce suporta SSD-uri de maxim 512GB mSATA si doua HDD-uri de 1TB si un slot hot-swappable HDD/ODD. Va fi disponibil pe piata la sfarsitul lunii Martie 2014.

Al 3-lea laptop dotat cu placa video GTX 800M series este P15F de 15 inch, dotat cu nVidia GTX 850M si 4-a generatie Intel Core i7. Alte caracteristici ale laptop-ului includ stocare duala cu suport SSD si tehnologie Sound Blaster Cinema. Acest laptop va fi disponibil pe piata la mijlocul lunii Aprilie 2014.

Trecem mai departe la al 4-lea laptop, P27G v2, un laptop cu diagonala de 17 inch si cu un procesor quad-core Core i7. Placa video este un GTX 860M, cu o memorie RAM capabila pana la 24GB, 3 sloturi pentru spatiul de stocare cu suport RAID 0 si rezolutie full HD 1920 x 1080. Laptop-ul Gigabyte P27G v2 va fi pe piata la mijlocul lunii Aprilie 2014.

Ultimul laptop cu GTX 800M series este P25X v2, cel mai puternic laptop din aceasta gama, avand un GTX 880M cu 8GB GDDR5 memorie dedicata. Are 3 sloturi pentru spatiul de stocare cu suport RAID 0, display full HD IPS, tastatura iluminata, un subwoofer, si o unitate optica Blu-Ray. Si acest laptop va fi disponibil tot la mijlocul lunii Aprilie.

Asadar, impatimitii au ce alege in materie de laptop-uri de gaming. Detaliile despre pret sunt inca nementionate.

 

sursa

4 Comments

  1. Am intrebat la GIGABYTE si raspunsul lor a fost urmatorul legat de comercializarea de laptopuri proprii.

    „Biroul GIGABYTE din Romania, reprezinta departamentul de placi de baza GIGABYTE. Laptop-urile GIGABYTE sunt un alt departament. Nici unul dintre Distribuitorii GIGABYTE din Romania (ASBIS, NOD, ELKO, IT Direct) nu comercializeaza laptop-urile GIGABYTE. Laptop-urile GIGABYTE se comercializeaza in Bulgaria, prin distribuitorii de acolo sau direct din Taiwan.”

  2. Deci? Exista pana la urma vreun magazin care vinde acest model de laptop? Multumesc anticipat !

  3. momentan nu avem cunostiinta despre acest lucru, asta poate si pentru faptul ca e o serie lansata de putin timp. Daca vom avea vesti de la retaileri, fii sigur ca vom anunta pe site.

  4. Imi poti spune te rog daca exista vreun retailer in Romania care vinde seria de gaming e la Gigabyte?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!