StiriTech

Glucometrul Accu-Chek Performa Nano lansat oficial in Romania

Accu-Chek Performa Nano

Saptamana trecuta am fost invitati de catre Roche Diabetes Care, sa participam la lansarea glucometrului Accu-Chek Performa Nano in Romania. Lansarea coincide oarecum cu ‘Ziua Mondiala a Diabetului’, care are loc in fiecare an, pe data de 14 noiembrie, la inițiativa Federatiei Internationale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Dispozitivul Accu-Check Performa Nano, unul de ultima generatie, aduce inovatii atat in materie de tehnologie, cat si in materie de design. Noul glucometru vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet si a celor care doresc o monitorizare constanta a glicemei ca preventie, fiind discret si imbunatatit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje inainte si dupa masa, remindere (alarme) personalizate, memorie de pana la 500 de rezultate, sistem de intepare atraumatic si acuratete a rezultatelor oferite.

Campania de comunicare a fost conceputa pornind de la numarul alarmant al persoanelor tinere din Romania diagnosticate cu diabet in ultimii ani. Astfel, a luat nastere proiectul Style up the glucometer”, care a provocat 4 echipe de designeri romani si bloggeri de fashion sa se alature campaniei  pentru a adauga o tusa de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano, care este un dispozitiv discret, modern si performant.

kv_woman

„Unul dintre motivele pentru care am lansat dispozitivul Accu-Chek Performa Nano prin acest proiect frumos „Style up the glucometer”, este pentru că ne dorim să ne adresăm și unui segment de consumatori mai puțin abordat – tinerii. Acum, atât cei care trebuie să își verifice glicemia de câteva ori pe zi, sau doar din când în când ca masură de prevenție, pot vedea în noul glucometru Accu-chek Performa Nano, un accesoriu nelipsit din viața lor, un asistent personal în automonitorizarea glicemiei. Vrem să le arătăm tinerilor că pot fi în pas cu moda și atunci când vine vorba de sănătatea lor, nu doar în materie de haine, accesorii sau gadget-uri, pentru că și sănătatea face parte din stilul care te definește”, declară Andrei Foișor, Head of Diabetes Care al Roche România.

Mai jos gasiti intregul comunicat de presa dat de cei de la Roche Diabetes Care in legatura cu acest aparat de masurat glicemia.

[showhide]

Accu-Chek Performa Nano – glucometrul cu design și funcții inovatoare

București, 8 noiembrie 2013 – Compania Roche Diabetes Care România a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano, un dispozitiv de ultimă generație ce aduce inovații atât în materie de tehnologie, cât și în materie de design. Noul glucometru vine în sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet și a celor care doresc o monitorizare constantă a glicemei ca prevenție, fiind discret și îmbunătățit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje înainte și după masă, remindere personalizate, memorie de până la 500 de rezultate, sistem de înțepare atraumatic și acuratețe a rezultatelor oferite.

Campanie inedită de lansare

Odată cu lansarea noului glucometru Accu-Check Performa Nano, Roche Diabetes Care România dorește să atragă atenția asupra diabetului, a riscurilor determinate de această afecțiune în cazul declanșării ei, dar și a importanței controlului medical periodic și a testării glicemiei în prevenția diabetului.

Campania de comunicare a fost concepută pornind de la numărul alarmant al persoanelor tinere din România diagnosticate cu diabet în ultimii ani. Acestea își doresc să fie mereu în pas cu ultimele tendințe în fashion și gadget-uri, dar în același timp trebuie să își monitorizeze glicemia chiar dacă sunt afectate de diabet, sau doar ca metodă de prevenție. Astfel, a luat naștere proiectul „Style up the glucometer”, care a provocat 4 echipe de designeri români și bloggeri de fashion să se alăture campaniei pentru a adăuga o tușă de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano, care este un dispozitiv discret, modern și performant. Designerii implicați în proiect sunt Rhea Costa, Kinga Varga, Adrian Oianu și Lana, alături de bloggerii de fashion Ana Morodan, Dana Rogoz, Laszlo Nagy și Alex Moise. Echipele au creat huse moderne, specifice stilului lor definitoriu ca designer, astfel încât glucometrul Accu-Chek Performa Nano să fie device-ul care are grijă de glicemia ta și este în același timp adaptat stilului fiecărui utilizator.

„Numărul tinerilor diagnosticați cu diabet în ultima perioadă este din ce în ce mai mare, însă aceștia trebuie să știe că diabetul nu este un subiect tabu. Faptul că trebuie să poarte în permanență un glucometru la ei nu trebuie să fie o barieră, mai ales că pe piață există deja dispozitive discrete, moderne și în același timp performante, care se adaptează stilului lor și îi ajută să gestioneze mult mai ușor această afecțiune. Odată instalat în organism, diabetul nu dispare, însă poate fi ținut sub control prin automonitorizare și tratament și, desigur, îl putem preveni acționând prin măsurile corecte și apelând la un medic specialist” a declarat Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice.

„Unul dintre motivele pentru care am lansat dispozitivul Accu-Chek Performa Nano prin acest proiect frumos „Style up the glucometer”, este pentru că ne dorim să ne adresăm și unui segment de consumatori mai puțin abordat – tinerii. Acum, atât cei care trebuie să își verifice glicemia de câteva ori pe zi, sau doar din când în când ca masură de prevenție, pot vedea în noul glucometru Accu-chek Performa Nano, un accesoriu nelipsit din viața lor, un asistent personal în automonitorizarea glicemiei. Vrem să le arătăm tinerilor că pot fi în pas cu moda și atunci când vine vorba de sănătatea lor, nu doar în materie de haine, accesorii sau gadget-uri, pentru că și sănătatea face parte din stilul care te definește”, declară Andrei Foișor, Head of Diabetes Care al Roche România.

Prin intermediul brandului Accu-Chek, Roche Diabetes Care România aduce noi soluții pentru managementul diabetului, astfel încât persoanele diagnosticate cu diabet să aibă parte de verificări ale glicemiei, mai comode și eficiente în fiecare zi.

Design și funcții inovatoare

Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit, fiind discret și cu linii elegante pentru a fi mult mai ușor de purtat și utilizat în orice moment. Performanța tehnologică completează designul glucometrului prin instrumente inovatoare. Astfel, glucometrul este dotat cu o memorie ce poate reține până la 500 de rezultate, iar la intervale de 7, 14, 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evoluția valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog.

De asemenea, glucometrul oferă 4 remindere personalizate, pentru a vă aminti să vă monitorizați glicemia. Marcajele pre și post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiază sunt foarte importante atât pentru persoanele cu diabet cât și pentru medici. Acestea vor fi reținute în memoria glucometrului, astfel încât în fiecare lună pot fi verificate valorile medii ale glicemiei înainte și după masă și puteți adapta regimul alimentar pentru a vă menține valorile glicemice constante.

Sistemul de înțepare este unul atraumatic, având un ac din titan, îmbrăcat în silicon și tăiat în 6 unghiuri diferite. Sistemul de declanșare al înțepătorului este conceput să reducă la minim vibrațiile acului, astfel încât înțepătura este virtual nedureroasă. De asemenea, pentru generarea rezultatelor este necesară o picătură foarte mică de sânge.

Diabetul, numit și boala secolului XXI, afectează de la an la an tot mai mulți români, iar situația este cu atât mai alarmantă deoarece tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu diabet de tip 2, numit în trecut „diabetul bătrânului”. Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afecțiuni sunt stresul, sedentarismul și alimentația nesănătoasă.

Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este soluția optimă pentru persoanele care au un stil de viață solicitant și doresc să își mențină glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet, cât și celor care își doresc un control constant al glicemiei.

Accu-Chek Performa Nano – discret, modern și performant

Un glucometru care se potrivește stilului tău

Despre Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care este pionier în ceea ce privește dezvoltarea sistemelor de automonitorizare a glicemiei și este lider mondial în sisteme și servicii destinate managementului diabetului. De peste 35 de ani, marca Accu-Chek s-a dedicat descoperirii de soluții care să permită persoanelor cu diabet să trăiască o viață normală și activă, iar medicilor să le ofere posibilitatea de a gestiona cât mai corect starea pacienților. Astăzi, portofoliul Accu-Chek oferă persoanelor cu diabet și profesioniștilor din domeniul medical produse și soluții inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient și real, începând cu monitorizarea glicemiei, continuând cu gestionarea informațiilor și apoi trecând la administrarea insulinei.

Marca Accu-Chek cuprinde glucometre, sisteme de administrare a insulinei, dispozitive de înțepare, sisteme de management al datelor și programe de educație – conducând spre rezultate medicale îmbunătățite. Pentru mai multe informatii, va rugam accesați www.accu-chek.ro.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!