StiriTablete

Google anunta noile modele ale tabletei Nexus 7 de 16/32 GB cu WiFi+3G

tableta googl nexus 7

Da, ati citit bine titlul acestui articol, Google a renuntat in a mai comercializa modelul de 8GB, preferand sa lanseaze un model de 32GB si sa upgradeze modelul de 16GB adaugandu-le suport HSPA+ si suport 3G.

Din punct de vedere hardware singurele modificari sunt suportul 3G si marirea capacitatii de stocare in rest tableta vine cu acelasi procesor Nvidia Tegra 3 quad core de 1.3GHz, 1GB de RAM, ecran de 7 inci cu rezolutie de 1280×800 pixeli. Pe partea de software noile modele vin cu Android 4.2 Jelly Bean in cutie.

Google va pune in vanzare modelul de 16GB la $199 dolari, modelul de 32GB WiFi-only la $249 de dolari iar modelul de 32GB cu tot cu suport 3G va costa in Play store $300 de dolari.

Asteptam in urmatoarea perioada sa vedem preturile pentru tara noastra prin retail, cat si pe canalele oficiale. Daca e sa ne orientam dupa preturile oferite de Google, modelul de 32GB WiFi-only ar trebui sa vina la acelasi pret cu modelul de 16GB, iar modelul de 16GB sa fie comercializat la un pret cu 25% mai mic, cel putin asa sa procedat in Statele Unite, Anglia, Germania, Italia si Franta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!