StiriTech

Google ar putea lansa propria consola de jocuri cu Android sau un smartwatch in toamna

Google-inc

Marele gigant de cautare web ar putea lansa propria consola de gaming cu sistemul de operare Android. Google Inc a anuntat inca de anul trecut (Google I/O 2012) intentia de a extinde platforma Android si catre alte segmente de piata cum ar fi electrocasnicele, ceasurile de mana sau poate piata de jocuri.

The Wall Street Journal a publicat ieri o stire care sugereaza ca Google Inc lucreaza in prezent la dezvoltarea propriei console de gaming, un smartwatch (ceas de mana inteligent) si chiar la noua generatie Nexus Q, toate bazate pe sistemul de operare Android.

Unul din cele trei produse mentionate mai sus, ar putea ajunge pe piata chiar din aceasta toamna, urmand ca Google sa le comercializeze prin propriul Google Play store. Producatori ca Samsung, Sony, Apple sau mai nou Microsoft sunt mentionati si ei de ultimele zvonuri cum ca ar putea lansa un ceas de mana inteligent. Nu ne-ar fi mare mirarea sa vedem Apple atacand piata de console gaming, in perioada imediat urmatoare.

Un alt producator mentionat este Hewlett-Packard care va lansa un latptop ce poarta numele de cod „K release” si care va rula, se pare, sistemul de operare Android.

In prezent Google lucreaza intens la dezvoltarea versiuni de Android 5.0 (Key Lime Pie), despre care se vorbeste, inca din toamna anului trecut si care, deocamdata nu a fost lansata oficial. Android 5.0 ar putea fi lansat in luna octombrie a acestui an. Intre timp, Google se pregateste sa distribuite un ultim update al versiunii JellyBean – Android 4.3, care este asteptat sa soseasca pana la jumatatea lunii iulie.

Credeti ca Google sau Apple vor lansa vreodata o consola de gaming? Ati achizitiona o astfel de consola, bazata pe Android sau iOS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!