AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Google lanseaza doua clipuri care fac referire la Android 5.0 si telefonul Nexus 6

Google lanseaza doua clipuri

Doua clipuri lansate de Google, fac referire la Android 5.0 si Nexus 6

Urmatoarea versiune de Android si Nexus 6 (aka Shamu) sunt tot mai discutate in ultima perioada. Mai nou, ca toate discutiile sa nu fie in zadar, Google ne starneste interesul prin intermediul a doua clipuri, unul ce face referire la giganticul Nexus 6 produs de Motorola, iar celalalt la Android 5.0.

Prima reclama ne duce cu gandul la Nexus 6. Cateva personaje colorate si amuzante din aplicatia Androidify asteapta intr-o statie de autobuz, timp in care un telefon incepe sa sune. Personajele sunt confuze in legatura cu provenienta sunetului, astfel ca unul dintre personaje scoate un smartphone micut, insa nu de la el provenea sunetul. Intr-un final, cel mai mic personaj ca inaltime, scoate din buzunar un telefon imens, mai mare decat cel mai inalt personaj animat prezent in reclama. Astfel, marimea telefonului din reclama face referire la Nexus 6, fiind, conform zvonurilor, un phablet de 5.9 inch. Clipul il gasiti mai jos.

A II-a reclama face referire la numele de cod al viitorului sistem de operare Android 5.0. Zvonuri noi fac referire la Android Licorice, dar in reclama sunt sugerate denumiri ca: Lava Cake, Lady Finger, Lemon Meringue Pie pana la… Oreo (toate denumiri ale unor deserturi), insa finalul reclamei sugereaza faptul ca va fi doar un Android L. Care? Ramane de vazut.

https://www.youtube.com/watch?v=AlEE3hXJe5o

Ultimele zvonuri spun ca Google va anunta Nexus 6 si Android 5.0 prin intermediul unor stiri publicate pe blogul companiei, probabil in cursul zilei de astazi, insa nu se va tine o conferinta pe tema aceasta. Data ar putea fi 15 Octombrie. E o chestiune de timp pana ce Google ne va confirma sau infirma toate aceste informatii. Pareri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!