AccesoriiStiri

Google Home, sau boxa inteligenta pentru acasa

Google Home

Google Inc a anuntat saptamana aceasta o serie de noutati, in cadrul Google I/O 2016 (conferinta anuala dedicata dezvoltatorilor de software pentru ecosistemul de aplicatii si servicii Google), printre care se numara si Google Home, sau speaker-ul inteligent pentru acasa.

Google Home este un fel de Amazon Echo, dar un gadget mult mai inteligent. Am putea sa il comparam chiar cu „Jarvis” asistentul virtual al lui Iron Man.

Acest speaker cu asistent virtual integrat (functii similare cu ceea ce ofera Google Now), ii va oferi posesorului acces rapid la muzica si divertisment in toata casa, ii va permite sa-si administreze sarcinile zilnice (lista de cumparaturi, to-do list, setare alarma, setare cronometru si de asemenea poate intreba motorul de cautare Google, despre anumite lucruri de interes.

Google Home se vrea a fi un hub central pentru gadgeturile smart din casa, deoarece, cu el putem controla Chromecast-ul din TV, orice difuzor wireless, Google Nest (termostat) sau alte dispozitive.

Google Home va fi disponibil comercial prin Google Play store, ceva mai tarziu anul acesta. Din pacate, Google nu a comunicat presei o data exacta si nici pretul la care acest gadget va fi comercializat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!