LaptopuriStiri

Google si Intel anunta un nou val de Chromebook-uri, mai eficiente si mai rapide

Chromebook

Astazi pare a fi o zi exclusiv dedicata sistemului Chrome OS al celor de la Google. Dupa lansarea celor de la Lenovo, in care au anuntat lansarea Chromebook-urilor: Lenovo N20 si N20P (ecran tactil), iata ca, Google si Intel anunta extinderea colaborari prin lansarea unui nou val de laptopuri care au la baza sistemul Chrome OS si chipsetul Bay Trail, gama ce va oferi utilizatorilor au autonomie mai mare (pana la 11 ore) si o putere mai mare de procesare.

Noile modele de Chromebook vor fi disponibile in urmatoarele doua luni si vor fi produse de Acer, Asus, Lenovo si Toshiba. Pe langa acestea vor mai fi disponibile pe piata si o serie de Chromebook-uri cu putere mai mare de procesare, bazate pe chipseturi Intel i3, dar care nu vor putea oferi o autonomie la fel de pare. Practic, cei ce isi doresc un Chromebook (laptop ieftin) in 2014, vor trebui sa aleaga intre putere de procesare, pe de o parte si autonomie, pe cealalta parte.

In cadrul conferintei de astazi, Asus a anuntat modelel: C200 cu ecran cu diagonala de 11.6″, respectiv C300 cu ecran de 13.3″ Acer a dezvaluit noua generatie de Chromebook 2014, cu design ceva mai compact si mai minimalist. Pe langa acest model Acer va lansa si o varianta a actualului C720 cu un chipset i3, care se va comercializa in SUA la pretul de $350. Dell au anuntat si ei un nou Chromebook 11 cu un chipset Intel i3.

Modelele cu procesoare Intel i3 sunt asteptate sa intre in comercializare din toamna, cu putin timp inainte de inceperea noului an scolar.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!