SmartphonesStiriVideos

Google Nexus 4 Alb surprins intr-un videoclip. Lansarea in cadrul Google I/O 2013?

Nexus 4 Alb

De aproximativ 24 de ore circula pe net un videoclip cu o versiune a smartphone-ului Google Nexus 4 alb, care conform zvonurilor, ar urma sa fie introdus in cadrul conferintei Google I/O 2013, care va incepe in aproximativ 3 ore. Versiunea  de culoare alba, a mai aparaut de vreo doua ori in primul trimestru al acestui an, in cateva fotografii.

Noul model Nexus 4 alb, produs de LG sub atenta indrumare a celor de la Google, ar urma sa fie o versiune imbunatatita, ce va aduce, probabil, suport pentru retelele 4G, o caracteristica care lipseste de pe modelul actual, de culoare neagra.

Sursa videoclipului spune ca modeleul expus rula versiunea de Android 4.2 Jelly Bean si nu avea nici un fel de informatii care sa faca referire la suportul 4G LTE. Din ce vedem pe videoclip, nici acei pini cauciucati ,care au fost adaugati pe noua versiune de Nexus 4 negru pentru a proteja terminalul sa nu mai alunece, datorita sticlei temeperate, nu se vad pe acest model de culoare alba. Posibil sa fie doar o versiune demo care nu va fi lansata niciodata, ramane sa asteptam noutatile de la Google I/O pe Live video si Live blog, incepand cu ora 19:00.

httpvh://youtu.be/4bTBFViui94

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!