SmartphonesStiriTablete

Google: Nu s-a pus niciodata problema desfiintarii gamei Nexus

gamei Nexus

Zvonurile despre desfiintarea gamei Nexus nu sunt reale, spune seful diviziei Android Engineering.

Sunt sigur ca orice fan Android care stie ce inseamna Google Nexus a auzit zvonurile care sugerau, ca Google Inc va renunta incepand de anul acesta la seria de terminale Nexus in favoarea unui nou proiect denumit Android Silver.

Aceste zvonuri au fost demontate chiar de  Dave Burke, seful diviziei Android Engineering si a gamei Nexus din cadrul Google, in cadrul evenimentului Google I/O 2014 ce a avut loc saptamana aceasta in San Francisco.

„Oamenii vorbesc despre gama Nexus, deoarece sunt alte proiecte in derulare (Android Silver, Tango, telefonul modular) si le e teama ca acest lucru inseamna sfarsitul gamei Nexus. E o conceptie gresita”, a declarat Dave Burke.

„Oamenii sunt entuziasmati de anumite concepte, dar in acelasi timp uita care este scopul nostru final. Noi suntem in continuare interesati de dezvoltarea proiectului Nexus,” a mai adaugat Burke.

In sfarsit avem un cuvant oficial care destrama orice umbra de indoiala referitoate la faptul ca Google ar putea desfiinta seria de dispozitive Google Nexus.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!