AndroidAPLICATIISOFTWAREStiri

Google Play Music, disponibil in Romania

google play music

Serviciul Google Play Music, disponibil si in Romania

Utilizatorii Android din Romania au ocazia de a achizitiona albumele de muzica preferate si de ale asculta prin intermediul Google Play Music, deoarece serviciul este disponibil si in tara noastra. Sa speram ca pe viitor, Google va furniza accesul si la serviciile Movies & TV si Magazines.

Google Play Music ofera acces pe baza de abonament la cele mai noi albume si melodii lansate de artistii internationali. Continutul achizitionat poate fi descarcat si redat offline sau ascultat prin intermediul unei conexiuni la Internet, iar intreg contul de Google Play Music poate fi sincronizat pe maxim 10 dispozitive. Mai mult, pentru o experienta muzicala cat mai placuta, utilizatorul poate alege un radio cu genul de muzica preferat sau poate creea un radio de unul singur.

google play music

Fiind un serviciu nou pentru utilizatorii romani, Google ne ofera o luna de abonament gratuit, dar apoi utilizatorul va trebui sa plateasca 24 RON/luna (daca se activeaza perioada de incercare inainte de 07.01.2015). Pentru a beneficia de perioada de proba gratuita, utilizatorul va trebui sa introduca o metoda de plata, insa Google va taxa automat dupa ce aceasta perioada de 30 de zile expira, nicidecum pe parcursul acesteia. Pentru a evita taxarea automata dupa expirarea perioadei de 30 de zile, recomandam renuntarea la serviciu inainte de a intra in ce-a de-a 2-a luna de abonament, cea taxabila. Recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile Google Play.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va uram o auditie muzicala placuta si asteptam parerile voastre despre serviciul Google Play Music, in caz ca l-ati testat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!