Google si Audi ar putea anunta primul proiect auto la CES 2014

0

google si audi

Acum aproximativ 2 ani de zile, Google anunta ca planuieste sa extinda aria de utilizare a sistemului sau de operare mobile catre sectorul electrocasnicelor si nu numai. Practic, Google isi doreste ca lumea sa poata aprinde lumina din casa, sa programeze masina de spalat, sa isi faca cafeaua sau un sandwhich, cu ajutorul sistemului Android.

Mai mult, Google ar putea integra sistemul Android 4.4 in primele masini auto din 2014, cel putin asta sustine publicatia The WallStreet Journal. Google testeaza de ceva vreme o masina care se conduce singura si urmeaza sa anunte in cadrul CES 2014 un parteneriat cu Audi si Nvidia, dar si cu alti producatori de masini pe parcursul noului an.

Marele de gigant de cautare pe internet dezvolta in prezent o divizie de robotica, condusa de fostul sef al proiectului Android, Andy Rubin. Google a achizitionat in acest an nu mai putin de 7 sau 8 companii care au ca domeniu de activitate dezvoltarea de roboti. Printre acestea se numara si Boston Dynamics, faimoasa companie care a dezvoltat WildCat, robotul care arata si alearga cu viteza unui ghepard.

Primele masini Audi cu sistemul Android integrat ar putea aduce Google Maps (Harti), Google Play Music (Muzica), Google Play Movies (Filme) in bordul masinilor germane.

electroncasnice-android

Cu aceasta mutare Google cauta sa isi extinda aria de utilizare a serviciilor sale, nu doar pe device-urile portabile (smartphone / tableta), ci si in masina sau acasa.

Articolul precedentSamsung anunta noua memorie RAM de 1GB LPDDR4 (8-Gigabiti)
Articolul următorOrange Hiro despachetare si primele impresii (Video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.