BreakingStiri

Google v-a lansa cel putin un smartphone Nexus pana la finele anului! LG este in capul listei

galaxy

Ca in fiecare an, in jurul trimestrului al patrulea, Google se pregateste de lansarea unui nou smartphone din gama Nexus, la care se adauga o posibila lansare a unei noi versiuni de Android (Key Lime Pie v4.2).

Zvonurile spun ca in acest an Google v-a lansa nu unul, ci mai multe telefoane Nexus cu diferiti producatori.

Conform informatiilor primite de colegii nostri de la PocketDroid, pe lista potentialiilor producatori de Nexus ar fi: LG, Sony si Samsung, iar telefoanele ar urma sa poarte numele Sony Xperia Nexus (model number SO-04E), LG Optimus Nexus (model number  L-08E) si Samsung GALAXY Nexus II (model number SC-02E), cel putin asa au fost listate de operatorul japonez NTT Docomo.

In aceasta saptamana sa speculat foarte mult in legatura cu Optimus Nexus ce va semana se pare ca design cu GALAXY Nexus si va avea specificatii hardware similare cu LG Optimus G, un telefon quad core anuntat deja de producatorul sud-coreean, dar care inca nu a fost pus in vanzare pe piata din Europa.

Vin sarbatorile si ca in fiecare an, toti producatorii de electronice cauta sa lanseze ceva nou si inovator in materie de gadget-uri.

Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste zvonuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!