Gorilla Glass SR+, noua inovatie destinata segmentului de wearable

1

gorilla glass sr+

Gorilla Glass SR+, noua inovatie de la Corning

Cei de la Corning continua sa inoveze, de data aceasta prin anuntarea Gorilla Glass SR+, o sticla special creata pentru segmentul de wearable (smartwatch, brata de fitness, etc). Practic, noua sticla este capabila sa reduca semnificativ zgarieturile, oferind durabilitate sporita si o claritate optica mai buna, alaturi de o sensibilitate la atingere mai ridicata.

Gorilla Glass SR+ este practic rezultatul “Project Phire” lansat la inceputul anului 2015 de catre Corning, principalul obiectiv fiind crearea unei sticle mult mai rezistente la zgarieturi, dar care sa se apropie de claritatea si durabilitatea materialelor de lux, cum ar fi safirul.  Pe langa rezistenta la zgarieturi mult mai buna, claritatea optica este un factor important, deoarece vizibilitatea este mai ridicata in conditii exterioare, datorita nivelului de reflexie mai scazut comparativ cu celelalte sticle Gorilla Glass deja produse. Astfel, utilizatorul nu va mai avea nevoie de o luminozitate foarte ridicata in mediul extern, lucru care duce la un consum de energie mai eficient.

Noua inovatie Gorilla Glass SR+ este disponibila din punct de vedere comercial, preconizandu-se o aparitie pe noile dispozitive wearable undeva pe la sfarsitul acestui an, prin intermediul producatorilor de top.

Articolul precedentAcer Predator 21 X, primul notebook de gaming cu ecran curbat din lume [IFA 2016]
Articolul următorAsus ZenWatch 3, primul ceas smart cu cadran rotund al producatorului arata superb! [IFA2016]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.